Uzzini kuri sieviešu vārdi sevī nes negatīvo enerģiju. Grūtības dzīvē garantētas

 

Renāte

Šis vārds kļuva izplatīts PSRS laikos. Šī ir vīriešu vārda “Renāts” sieviešu versija. Vārds Renāte ir latīņu izcelsmes, lai gan tas bieži vien ir atrodams arī musulmaņu vidū. Vārda nozīmi varētu tulkot ”atdzimis” vai ”piedzimis no jauna”. Šī vārda nozīme ir baisa – klīst nostāsti, ka senos laikos sieviete vārdā Renāte bijusi mirstīga, taču katru reizi viņa atdzima no jauna. Šīm vārda nēsātājam var būt lielas veselības un garīgas problēmas.

Jūlija

Jūlija – ir neticami sabiedriska persona. Šī vārda nēsātājas ir apveltītas ar lielu apķērību un intuīciju. Šis vārds nācis no Romas Julia/Iulia. Pēc vārda nozīmes «jul» – nozīmē ”dzimšana”. Tomēr šim vārdam slēpjas arī negatīvā puse. Otra versija, ka šis vārds ir piemitis vēsturē daudzām agresīvām sievietēm un tiek uzskatīts, ka šī agresija cilvēkos mantojas tieši no šī vārda.

Anželika

Šis ir samērā rets vārds, bet jābūt pateicīgiem, ka šis vārds nav kļuvis tik populārs pasaulē. Tiek vēstīts, ka kādā Romas pilsēta bijusi agresīva, lepna sieviete vārdā Anželika, kura pakļāvusi sev visus tā ciema iedzīvotājus. Ja netika izpildīta Anželikas griba, tad pārkāpējs tika sodīts ar bargāko sodu – nāvi. Romas pilsoņi vēl joprojām neuzskata, ka šis vārds nes veiksmi un labklājību.

Lasi arī: Astrologi katrai zodiaka zīmei piešķīruši “koda vārdu”. Uzzini kāds ir tavējais! Nu tik tieši un precīzi!

 

Sintija

Šai vārda nēsātājai svarīga ir dominēšana pār citiem cilvēkiem, pat ieskaitot savus ģimenes locekļus. Vienmēr un visur viņai jābūt labākajai. Viņa nebaidās konfliktēt ar cilvēkiem, pat ja apzinās, ka viņai nav taisnība. Šāds raksturs šādai sievietei ir pārmantots no vārda Sintija. Šis vārds pasaulē ir izskanējis pavisam nesen, taču pirmie bērni ar šādu vārdu mocījās ar baisām veselības problēmām, tādēļ iedzīvotāji to uzskata par neveiksmes nesēju.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru