Astrologi katrai zodiaka zīmei piešķīruši “koda vārdu”. Uzzini kāds ir tavējais! Nu tik tieši un precīzi!

Kas notiks, ja mēģināsi “saīsināt” katras zodiaka zīmes rakstura atspoguļošanu līdz vienam vārdam? Tas var būt iecienīts attiecīgā cilvēka izteikums vai viņa galvenā rakstura iezīme. Astrologi apgalvo, ka ikvienas zodiaka zīmes pārstāvjiem ir savs “koda” vārds, kas izgaismo visu viņu būtību.

Auns – “labākais”

Auniem patīk sacensties un uzvarēt. Frāze “Galvenais nav uzvara, bet piedalīšanās” viņus sadusmo. Viņiem ir svarīgi būt gudrākiem, stiprākiem, bagātākiem un skaistākiem par citiem cilvēkiem – vārdu sakot, labākiem par visiem citiem. Ik reizi, izejot laukā, viņi noteikti uzsvērs – “Šis ir labākais restorāns pilsētā!”, “Šī ir labākā pica, izmēģini!”, “Man ir labākais draugs / labākā draudzene!” Tagad tu zini, kā iepriecināt sev pazīstamos Aunus – vienkārši atgādini biežāk, ka viņi ir labākie pasaulē.

Vērsis – “uzticamais”

Vērsim nepatīk lieki riskēt. Viņš tiecas pēc stabilitātes un pārliecības par nākotni. No tuviniekiem šīs zodiaka zīmes pārstāvji sagaida atbalstu un gatavību nākt palīgā grūtos brīžos. Paši Vērši ir ļoti uzticami draugi, uz kuriem vienmēr var paļauties. Tāpēc biežāk uzslavē viņus par uzticamību!

Dvīņi – “interesantie”

Dvīņi ir ļoti zinātkāri. Viņi ir atvērti jaunām zināšanām, jaunām paziņām un jaunai pieredzei. Šajā zodiaka zīmē dzimušie mīl pārsteigt citus ar savu erudīciju un izglītotību, tāpēc viņi pieliek visas pūles, lai ikvienam būtu interesanti sarunu biedri. Cilvēkos viņi vērtē tās pašas īpašības, tāpēc saskarsmē ar Dvīņiem, izvairies no banalitātes un garlaicības.

Vēzis – “drosmīgais”

Vēži bieži tiek uzskatīti par gļēviem un aizdomīgiem, bet patiesībā viņiem vienkārši ir ļoti attīstīta intuīcija. Viņi nekad nepieņems lēmumu, ja vien nebūs pārliecināti, ka tas viņiem nekaitē. Vēži ļoti rūpīgi attiecas pret tuviniekiem, tāpēc viņiem pastāvīgi jāpārliecinās, ka ģimenē visi ir veseli, laimīgi un veiksmīgi. Ja vēlies, lai Vēzis atvērtos un uzticētos, izveido ap viņu drošu vidi, ieskauj viņu ar komfortu un mieru.

Lauva – “neatkārtojamais”

Lauvam patīk sajusties labākam par citiem, bet, ja tu gribi viņu salīdzināt ar kādu citu, viņš būs sašutis. Lauva ir unikāls un neatkārtojams! Viņš stāv pāri visiem salīdzinājumiem. Viņam ir svarīgi būt īpašam sava mīļotā cilvēka acīs. Tāpēc labākais kompliments būs, ja pateiksi, cik viņš ir unikāls un neatkārtojams!

Jaunava – “pareizā”

Jaunavas spēlē pēc noteikumiem un nepārkāpj sociālās normas. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem cilvēkiem jāzina, ka viņu rīcība ir pareiza, loģiska un racionāla. Jaunavas ļoti baidās kļūdīties. Viņām šķiet, ka visi citi pievērš uzmanību viņu kļūdām un tās nosoda. Vīrietim Jaunavai ir nepieciešama pastāvīga pārliecība, ka viņš rīkojas pareizi un praktiski. Jaunavas zīmē dzimušās sievietes vienmēr ir teicamnieces visās jomās.

Svari – “burvīgie”

Svariem patīk saskatīt skaistumu it visā. Skaista bilde, jauka meitene, burvīgs puisis! Un kas tie par jaukiem ziediem uz palodzes? Ak, cik jauki pateikts! Paši Svari ir jāapbrīno kā mākslas darbs. Šajā zodiaka zīmē dzimušie vīriešiir jāuzslavē par romantismu un prasmi būt džentlmeņiem. Savukārt Svaru zīmē dzimušās sievietes novērtēs, ja cildināsi viņu graciozitāti un izsmalcinātību.

Skorpions – “jaudīgais”

Skorpioniem nepatīk kaut ko darīt pa pusei – viņi ar galvu metas emocijās un nododas mērķim ar sirdi un dvēseli. Šāda impulsivitāte, protams, var izraisīt spēcīgu apkārtējo reakciju. Tiesa, Skorpioniem bieži vien ir vienalga, ko citi par viņiem domā. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir pašpārliecināti un enerģiski cilvēki, kuri vērtē citu rīcību tikai tad, ja tie ir pietiekami “jaudīgi”, pretējā gadījumā viņi tos pat nepamana.

Strēlnieks – “autoritatīvais”

Strēlniekam autoritāte ir nepieciešama, nevis lai iegūtu varu, bet gan cieņu sabiedrībā. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem patīk, ja citi viņiem prasa padomu. Viņi var stundām ilgi censties, lai novirzītu citus uz pareizā ceļa. Strēlnieki tiecas sevi pilnveidot un attīstīties morāli un ētiski, smeļas zināšanas no uzticamiem avotiem, lai vēlāk kļūtu par paraugu un mentoru citiem. Labākais kompliments Strēlniekam ir tad, ja tiek akceptētas viņu idejas un uzskati.

Mežāzis – “statusa cilvēks”

Atzinība Mežāžiem ir ļoti svarīga. Viņi vēlas sajust, ka dara kaut ko jēgpilnu un vērtīgu. Tāpēc viņi nododas diplomu, medaļu un apbalvojumu kolekcionēšanai, kas apliecina, ka viņi nav centušies veltīgi. Mežāži mīl, ka viņiem izrāda cieņu. Viņi cenšas ieņemt pozīciju sabiedrībā, šim nolūkam bieži iegādājoties tā dēvētās “statusa” lietas: dārgu automašīnu, pulksteņus un modernus gadžetus.

Ūdensvīrs – “oriģinālais”

Ūdensvīri ir ļoti radoši un zina, kā uz lietām paskatīties no cita leņķa. Viņi redz risinājumus tur, kur citi saskata tikai bezcerīgu situāciju. Atraduši sevī radošumu un sapratuši savu atšķirību no citiem, Ūdensvīri bieži kļūst par nonkonformistiem un apzināti demonstrē savu unikalitāti. Viņiem patīk izcelties pūlī un justies savrupiem, tāpēc vārds “oriģināls” pamatoti raksturo Ūdensvīrus.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kam nav ieteicams veikt plastiskās operācijas. Nav vēlami pat tetovējumi. Mēs tevi brīdinājām, tāpēc neizaicini likteni!

Zivis – “pasakainās”

Zivīm piemīt radoša daba un smalkas emocijas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj izjust beznosacījumu mīlestību un pašatdevi, kategoriski atsakoties novilkt rozā brilles. Zivīm ir bagāta iztēle, tās bieži dzīvo izdomātā pasaulē, kur viss ir pasakains, skaists, viegls un romantisks. Šie vizionāri uzskata, ka nekas nav neiespējams, vienkārši nedaudz – un visi viņu sapņi piepildīsies. Nu, varbūt viņiem ir taisnība, jo savulaik lidojumi kosmosā arī šķita kā pasakas.

Avots:

vesiskitim

Pievienot komentāru