Vai spēsi nodzīvot ar vienu cilvēku visu mūžu, vai arī mainīsi partnerus? Aizraujošs laulību horoskops!

Strēlnieks

Šī zodiaka zīme izceļas ar tieksmi pēc brīvības un pārmaiņām, kas ietver biežas šķiršanās. Strēlniekam nav problēmu atrast jaunu dzīves partneri, tostarp ārzemēs.

Vēlme pēc dzīves izmaiņām var Strēlniekus pamudināt uz ātru laulību. Divas vai trīs Strēlnieka laulības ir izplatīta parādība.

Mežāzis

Šaizodiaka zīmei raksturīgs rīcības pamatīgums un apdomība. Ar savu šarmu Mežāzis maskē savu izdevīgumu. Laulātais/laulātā nekad nesapratīs, ka Mežāzis viņu ir izmantojis/izmantojusi naudas vai statusa dēļ.

Ūdensvīrs

Ļoti radoši cilvēki. Šai zodiaka zīmei ir tieksme pēc eksperimentiem, tāpēc laulības stabilitāte ir atkarīga no veiksmes: Ūdensvīrs vai nu satiks vientuļu, elastīgu dzīvesbiedru/dzīvesbiedri, vai arī stāsies daudzās laulībās ar nepiemērotiem partneriem.

Lasi  vēl: Ja vēlaties dzīvot ļoti laimīgi un aizmirst par visām bēdām, tad turiet šīs piecas lietas noslēpumā

Zivis

Šī zodiakazīme ir gatava sekot partnerim/partnerei, kas ir par viņuspēcīgāks. Ja laulātais/laulātānav Zivju autoritāte, tad, visticamāk, laulība ir lemta neveiksmei.

Zivis visu mūžu ir gatavas meklēt savu otro pusīti, un četras vai pat piecas laulības viņiem šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem/pārstāvēm ir parasta parādība.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru