Vai spēsi nodzīvot ar vienu cilvēku visu mūžu, vai arī mainīsi partnerus? Aizraujošs laulību horoskops!

Mūsdienu astroloģija ļauj atbildēt uz daudziem jautājumiem, ieskaitot jautājumu par iespējamo laulību skaitu tavā dzīvē. Patiešām, attiecībā uz laulību skaitu astrologiem ir sava statistika katrai zodiaka zīmei.

Auns

Auna dzīvē būs vismaz trīs laulības. Tas ir saistīts ar šīs zodiakazīmes ugunīgo enerģiju. Auns ir ļoti pievilcīga, silta zīme, ko viņš izmanto pilnā mērā, bieži mainot partnerus.

Pat nodzīvojot ne vienu vien gadulaulībā, Auns var pēkšņi var izšķirties. Šo zodiakazīmi raksturo alkas pēc uzvarām un iekarojumiem.

Vērsis

Šī zodiaka zīme izceļas ar pastāvīgumu. Vērsim ir vieglāk pielāgot dzīvesbiedru sev, nekā meklēt jaunu partneri. Vērša zīmē dzimušie ir uzņēmīgi, prot nopelnīt naudu.

Dvīņi

Šajā zīmē dzimušajiem ir visvairāk laulību. Tas ir saistīts ar Dvīņu gaisīgumu un Merkura – planētas, kas visātrāk apriņķo Sauli – aizgādniecību.

Dvīņu intereses ātri mainās, un pēc gada viņi uz savulaik mīlētu cilvēku jau raugās citām acīm. Laulību skaits Dvīņiem dažreiz pārsniedz pat piecas!

Vēzis

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir ļoti uzticīgi cilvēki, kuri ir gatavi sekot izraudzītajam partnerim visu dzīvi. Vēži nespējpat iedomāties par šķiršanos un pieliek visas pūles, lai arī partnerim tas neienāktu prātā.

Vēžu vēlme kļūt ideālam/ideālai nozīmē nepieciešamību piepildīt partnera/partneres sapni par mājas omulību. Parasti šīs horoskopa zīmes pārstāvji/pārstāves precas tikai vienu reizi.

Lauva

Dominējošie Lauvas ir atbildīgi visās dzīves jomās. Partnerī viņi augstu vērtē turību un uzticību, dzīvesdraugu/dzīvesdraudzeni izvēlas ir ļoti apdomīgi.

Lauvas baidās no neveiksminiekiem un nesaista savu dzīvi ar tiem. Ļoti bieži Lauvas stājas laulībā vairākkārtīgi.

Jaunava

Arī šī zodiaka zīme ir Merkura aizbildnībā. No neapdomīgas rīcības Jaunavas pasargā Zemes stihija.Šīs zīmes pārstāvjus/pārstāves raksturo piesardzība lēmumu pieņemšanā.

Turklāt neapdomīgi rīkoties attiecībā uz partnera/partneres izvēli Jaunavasvar tikai agrā jaunībā. Otrā laulība būs stiprāka un stabilāka.

Svari

Šo zodiaka zīmi raksturo harmonijas meklēšana. Bieži vien no dzīvesbiedra/dzīvesbiedres viņi/viņas pieprasa lietas, kas ir pretrunā viena ar otru.

 

Cilvēks, kurš nezina, kā pielāgoties, ilgstoši nevarēs būt attiecībās ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem/pārstāvēm.Svariem uzsmaidīs veiksme, ja izdosies atrast sev piemērotu partneri mazāk nekā trijās laulībās.

Skorpions

Skorpions ir greizsirdīgākā un nepastāvīgākā zīme. Skorpioni, pēc būtības līderi, cenšas iegūt pašu labāko un viegli atsakās no partnera/partneres, kurš viņiem licis vilties.

Bet Skorpioni dzīves partneri bieži izvēlas precīzi, tāpēc viņu mūžā parasti nav vairāk kā divas laulības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru