Vai tavs vārds ir tev piemērots? Izpildi šo un uzzini!

Cilvēki ir unikāli un sarežģīti, ar plašu dažādu rakstura iezīmju klāstu. Ir ļoti daudz vārdu ar dažādu nozīmi un enerģiju.

Vārdi ir kā cilvēki, jo tie ir gan sarežģīti, gan dažādi. Katram cilvēkam ir savs vārds, kas ietver viņa dvēseli, raksturu, spējas, iespējas un dzīves mērķus. Šis vārds ir kā pirkstu nospiedums, katram cilvēkam unikāls.

Tā atrašana ir atslēga, lai atraisītu cilvēka patieso potenciālu. Ir vārdi, kas spēj kontrolēt citus, padarīt tos slavenus vai piešķirt tiem seksuālu pievilcību. Ir tādi, kuriem piemīt maģiska enerģija, kas nes laimi un gandarījumu laulībā un ģimenes dzīvē.

Ir vārdi, kas sagādā prieku un laimi tiem, kas tos lieto, un tad ir vārdi, kas izsūc enerģiju un dzīvības spēku. Numerologi uzskata, ka vārdi, runājot skaļi, var radīt pozitīvas vai negatīvas enerģijas vibrācijas.

Aprēķinot viņa vārda skaņas kodu, katrs cilvēks var atklāt tajā paslēpto harmoniju. Aprēķins ir salīdzinoši vienkāršs. Lai atrastu savu laimīgo numuru, saskaitiet kopā visus dzimšanas dienas ciparus.

Lasi vēl: Raidījuma “Ekstrasensu cīņas” dalībniece atklāj kā var nedēļas laikā piepildīt savu kvēlāko vēlēšanos

Piemēram, jūs esat dzimuši 1974. gada 17. martā (17.03.1974). Liekam kopā visus ciparus: 1+7+3+1+9+7+4=32. Pēc tam, lai iegūtu viencipara skaitli, saskaitiet kopā 3+2=5.

A, I, S (piemēram, Afanasijs, Anastasija) viņiem piemīt spilgti sarkana krāsa;
B, T (piemēram, Boriss, Toms) tie atspoguļo spilgti oranžu krāsu;
V, K, U (piemēram, Vitālijs, Una) atbilst dzeltenajai krāsai;
G, Ķ, F (piemēram, Gustavs, Filips) atbilst zaļajai krāsai;
D, M, H, J (piemēram, Juris, Harijs, Dana) tie atspoguļo zilo krāsu;
E, N, C (piemēram, Cecīlija, Eva, Nadīne) atbilst tumši zilai krāsai;
K, O, Č (piemēram, Česters, Krista, Olga) atbilst violetajai krāsai;
Ž, L, Š (piemēram, Šanija, Žanis, Laila) atbilst rozā krāsai;
Z, R (piemēram, Ruslans, Zane) atbilst zelta krāsai.

Numerologi uzskata, ka ne visiem ir paveicies ar vārdu ar labām vibrācijām. Atcerieties, cik daudzus no mums bērnībā sauca. Šo vārdu spēks arī veidoja to, kā mēs uzaugām bērnībā.

Tie bija iesaukas, piemēram, mazulis, meitene, zēns, zivs, saule utt. Šajos vārdos ir arī patīkamas un harmoniskas skaņas, kas pozitīvi ietekmēs bērnu. Vārdi, ko runājam ar saviem bērniem, var būtiski ietekmēt viņu raksturu un to, par ko viņi kļūst.

Pievienot komentāru