Vasilisa Volodina brīdina 6 zodiaka zīmes par “pārmaiņu vēju” 2021. gadā

Krievu astroloģe Vasilisa Volodina dalījās prognozē par 2021. gadu. Eksperts atzīmēja svarīgus liktenīgus mirkļus un nosauca zodiaka zīmes, kurām noteikti paveiksies.

Astrologs brīdināja, ka “posms no Saturna līdz Urānam” nesīs lielas izmaiņas daudzās dzīves jomās. Pēc viņas teiktā, Saturns ir planēta, kas ir atbildīga par cilvēku tradīcijām un iedibinātajiem noteikumiem. Savukārt Urāns rada revolucionāras pārmaiņas. Šī planēta varēs atbalstīt vienkāršus cilvēkus, kuri vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Pēc Volodinas teiktā, ikviena dzīve mainīsies un noteikti parādīsies kaut kas jauns. Astrologs iesaka nemainīt savu dzīvi radikāli, jo katrs solis prasa visu rūpīgi nosvērt, raksta Smolnarod.

Lasi arī: Lūk, kas būs ja esat dzimis 2, 11, 20, 29 datumos. Dvēseles skaitļi runā paši par sevi

Pēc astrologa domām, vissvarīgākie notikumi 2021. gadā gaida 4 zodiaka zīmes: Ūdensvīrus, Vēršus, Dvīņus un Strēlniekus. Dažas izmaiņas var notikt arī Lauvā un Skorpionā.

Volodina atzīmēja, ka visām zodiaka zīmēm ir vissvarīgākais padoms. Tāpēc viņa aicina izmantot jebkuru iespēju, nepalais garām izdevības un smagi strādāt. “Vērsis (2021. gada totēma dzīvnieks) ļoti mīl čaklus cilvēkus,” rezumēja speciālists.

Iepriekš astrologs Pāvels Globa atklāja, kādas zodiaka zīmes gaida lielākā iespēja uz laimi mūža garumā. Pēc viņa teiktā, viņiem ir lemts vienmēr būt laimīgiem. Šajā gadījumā mēs runājam gan par mīlestību, gan par ģimeni, gan par materiālo sastāvdaļu un karjeru.

COMMENTS

  • […] Lasi vēl: Vasilisa Volodina brīdina 6 zodiaka zīmes par “pārmaiņu vēju” 2021. gadā […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no Pokaiņu meža</cite>

    Novēlu visiem maniem tautiešiem laimīgu un panākumiem bagātu baltā, metāliskā Vērša gadu! Atstāsim savas nelaimes un bēdas šajā baltās, metāliskās Žurkas gadā. Neņemsim sev līdzi negatīvās enerģijas bagāžu. Būsim optimisti. Vairosim pozitīvās enerģijas sev apkārt. Baltais, metāliskais Vērsis ir 2021. gada saimnieks. Iedegsim uz svētku galda skaistā bļodiņā baltu svecīti par godu Vērsim! Lai Vērša gads top svētīgs katram no mums! Lai zvaigznes mūs svētī!!!
    Brīnumainu jauno gadu vēlot, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #ticība #horoskopi #Zvaigznes #astroloģija #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs #VēršaGads #Vērsis #2021 #01.01.2021. #Jaungads #pagāni #sentēvi #brīvība

Pievienot komentāru