Vecmāmiņas padoms. Lai būtu stipra veselība, šīs 3 lietas nedrīkst likt uz gultas vai blakus tai

Gulta ir svēta atpūtas vieta visā mājoklī. Diemžēl daudzi ir pieraduši to piedrazot ar visādiem krāmiem. Sēžot gultā, daļa no mums strādā, risina sarunas, ietur maltīti, bet velti.

Gulta būtu jāsaista tikai ar atpūtu un labu miegu.Un izveidot tajā miskasti ir kategoriski aizliegts! It īpaši, ja tās ir lietas, kuras tūdaļ patminēšu. Mana vecmāmiņa dalījās pieredzē – izrādās, ka ir vairākas lietas, kuras turēt gultā ir bīstami veselībai.

Elektroierīces

Vai tu domā, ka mazītiņais tālrunis uz gultas vai blakus tai neko ļaunu nedarīs? Pilnīgi garām! Nenovērtē par zemu radiācijas devu, ko mūsdienu viedtālrunis var izstarot 7-8 stundās, kad tu guli.

Labāk šo ierīci uz nakti novietot istabas tālākajā stūrī. Starp citu, šāds risinājums ir ļoti efektīvspamošanās veids no rītiem – kad zvana modinātājs, tev ir jāpieceļas, lai aizietu līdz tālrunim un izslēgtu zvanu. Tādējādi noteikti nevar nogulēt svarīgus pasākumus!

Plīša rotaļlietas

Ne tikai bērni, bet arī daļa pieaugušie mīl gulēt, apķerot plīša rotaļlietas. Īpaši jaunas sievietes– sevišķi, ja tas ir, piemēram, milzīgs plīša suns.

Bet šādas rotaļlietas ne velti tiek sauktas par putekļu savācējām. Uz to virsmas sakrājas daudz baktēriju. Turklāt dažas ķīmiskās vielas saglabājas materiālā, no kura tiek izgatavotas rotaļlietas. Īpaši jutīgiem cilvēkiem šo ķīmisko vielu tvaiku ieelpošana var izraisīt elpošanas ceļu slimību attīstību.

Lasi vēl: Ja liktenis dāvā sievietei dēlu, tad šis būtu jaliek aiz auss. Ko Dievs vēlas ar to pateikt

Spogulis

Ar šo priekšmetu ir saistīti daudzi ticējumi. Tie vēsta – ja guļamistabā ir spogulis, nemaz nerunājot par tā atrašanos gultā, tad veiksme pametīs gultas īpašnieku, un tā vietā tiks piesaistīts negatīvais. Cilvēks var arī zaudēt spēkus un viņu var piemeklēt slimības un nedienas.

Spogulis gultā, tiešā gulētāja tuvumā, piesaista neveiksmi, morālu iznīcību, kā arī personīgās dzīves sabrukumu. Šo aksesuāru vislabāk novietot iespējami tālāk no vietas, kur tu nakšņo. Spogulis ir mistiskākais elements, kāds vien var būt, turklāt tam piemīt atmiņa.

Avots:

fb.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru