Vecmāmiņas un vectētiņi nemirst, viņi vienkārši kļūst neredzami

Vecmāmiņām un vectētiņiem ir milzīga loma mūsu personības veidošanā, mūsu izaugsmē un tajā, ko un kā mēs redzam un jūtam.

Bērni, kam ir bijusi saskarsme ar saviem vecvecākiem, turpmāk veido veselīgākas attiecības ar pieaugušajiem, viņi prot tos cienīt.

Tomēr tā ir tikai viena no šādas saskarsmes priekšrocībām. Daži cilvēki apgalvo, ka mīlestība pret mazbērniem mēdz būt stiprāka nekā mīlestība pret pašu bērniem. Šajā saiknē ir kaut kas īpašs, kaut kas brīnumains.

Garīgai saiknei starp mums un mūsu senčiem, ar vecmammām un vectēviem jābūt apzinātai, jo tas ir kas vairāk par ģenētisko informāciju.

Tā ir īpašā saikne, pateicoties kurai bērni iepazīst mīlestību, cieņu, pateicību. Turklāt bērni uzzina par kādreizējiem dzīves ideāliem un paraugiem, par to kā viņu vecvecāki savulaik centās veidot savu nākotni.

Jūsu mirušie vectētiņi un vecmāmiņas joprojām atrodas tur, kur bija jūsu ģimenes ligzda. Iespējams, ka tam ir grūti noticēt, taču viņi vienmēr piedalās jūsu dzīvē, dzīvo jūsu sirdī un caur jūsu atmiņām vira jūs dzīvē.

Jūs varat sajust viņus caur priekšmetiem, kas viņiem reiz piederējuši – caur viņu drēbēm, mēbelēm vai rokdarbiem. Tā kā glabājiet šādas mantas kā piemiņu.

Jūsu vecvecāki virzīs jūs un palīdzēs jums saglabāt savu identitāti. Viņi vienmēr būs jums līdzās, lai iemācītu jums izdzīvot un izbaudīt katru jūsu dzīves mirkli.

Lasi vēl: Lūgšanām piemīt ļoti liels spēks, īpaši spēcīga ir šī mātes lūgšana par savu bērnu

Viņi nekad jūs nepievils. Viņi pazudīs, un jūs nekad nevarēsiet viņus ieraudzīt, taču tad, kad jūs vismazāk to gaidīsiet, jūs varēsiet sajust viņu klātbūtni un atbalstu. Domas par vecmāmiņu un vectēvu dāvās jūsu ķermenim pozitīvas vibrācijas un patīkamas atmiņas.

Ja jūsu vectētiņi un vecmāmiņas vēl ir dzīvi, piezvaniet viņiem! Nekautrējaties pateikt, cik ļoti jūs viņus mīlat, jo šī dzīve ir pārāk īsa!

Avots:

ognenno

Pievienot komentāru