Veltiet tam tikai 20 minūtes dienā un rezultāti jūs pārsteigs!

Nesteidzaties nosaukt to par muļķīgu izdomājumu, jo patiesībā šīm vingrojumam piemīt vesela virkne veselību uzlabojošo faktoru, vienkārši daudzi no mums to nemaz nenojauš. Bet sākumā izskatīsim, kā tad īsti ir iekārtots un kā darbojas mūsu ķermenis.

Tiki aizdomājieties, kādu neiedomājamu darbu nākas veikt mūsu sirdij, pumpējot asinis, lai zem noteikta spiediena piegādātu tās ekstremitātēm. Vai par to, kā notiek venozā apmaiņa, kuras traucējumu rezultātā rodas plaši pazīstama varikoze.

Nekad nebaidāties izmēģināt kaut ko jaunu. Dotajā gadījumā šis vienkāršais vingrinājums nepadarīs jūs slaidāku, arī jūsu kājas nekļūs skaistākas, toties tas ļaus jums justies labāk gan fiziski, gan arī garīgi, kas arī nav nemaz tik mazsvarīgi.

Ar šo vienkāršo ikdienas vingrojumu piedāvājam jums uzlabot jūsu dzīves kvalitāti. Turklāt tas neprasīs jums nedz finansiālus ieguldījumus, nedz arī daudz laika vai enerģijas.

Augšā paceltas kājas: kāda ir vingrinājuma būtība?

Tas nav vienkārši fizisks vingrinājums, bet gan īsta terapija. To pat nav īsti pareizi saukt par vingrinājumu, jo tas nemaz neparedz nekādu fizisku slodzi (netiek veiktas nekādas kustības vai muskuļu saraušanās).

Tas pat vairāk līdzinās jogai, kuras mērķis ir dibināt saikni starp garu un ķermeni. Turklāt tas labvēlīgi ietekmēs mūsu organisma asinsrites sistēmu.

Ievērojiet piesardzību! Ja jums ir kāds muguras savainojums vai muguras trauma, tad jums nav ieteicams veikt šādu kāju pacelšanu.

  • Lai ieņemtu ērtāku ķermeņa pozu, būtu labāk palikt zem jostasvietas kādu spilvenu vai veltni.
  • Kājas iztaisno gar sienu, virzienā uz augšu, bet rokas novieto gar ķermeņa sāniem, vienkārši tās iztaisnojot, tām jābūt pilnībā atslābinātām.
  • Pietiek 15 līdz 20 minūtēm ar šādas ķermeņa pozīcijas noturēšanu, nekas cits papildus nav jādara. Vingrinājuma izpildes laikā pacenšaties sajust līdzsvaru un balansu, izjust miru, bet nedaudz vēlāk arī asiņu pieplūšanu galvai un krūtīm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru