Veltiet tam tikai 20 minūtes dienā un rezultāti jūs pārsteigs!

Ievērojiet, ka, regulāri izpildot šādu relaksācijas tehniku, jūsu apģērbam jābūt maksimāli ērtam un brīvam, lai apģērba gumijas nenospiestu jūsu potītes un vidukļa līniju.

Pretējā gadījumā šāda vingrinājuma efekts būs vienāds nullei, jo jūsu mērķis ir uzlabot asinsriti.

5 kāju celšanas priekšrocības

  1. Samazina kāju tūsku

Kāju tūska vienmēr ir saistīta ar sliktu asinsriti. Un ar tās cēloņiem gan noteikti jātiek skaidrībā.

  • Reizēm tas ir saistīts ar sirds vai nieru darbības traucējumiem, ar lieko svaru vai dažādu medikamentu lietošanu, kā arī ar nepareizu uzturu.
  • Ir svarīgi uzzināt un novērst tās cēloņus. Savādāk cīņa ar sekām kļūst bezjēdzīga. Bet šīs vingrinājums kļūs par lielisku papildinājumu terapijai, tas sniegs jums ievērojamu atvieglojumu.
  • Kāju augšup celšana sekmē pareizu šķidruma cirkulāciju ķermenī, savukārt tās traucējumi kavē normālu asinsriti.
  • Reizēm, pavadot visu dienu kājās, jūs varat ievērot, ka jūsu kājas ir pietūkušas. Šādos gadījumos, pārnākot mājās, vienkārši novelciet apavus, atslābinieties un paceliet kājas uz augšu, atbalstot tās pret sienu tā, kā tas attēlots bildē. Un ļaujiet Zemes pievilkšanas spēkamatbrīvot jūs no tūskas.
  1. Noņem nogurušu kāju sindromu

Kāju pacelšana ir viens no labākajiem kāju spriedzes (no pēdām līdz gurniem) noņemšanas veidiem. Dienas beigās mūsu kājas ir stipri nogurušas, un šāda 20 minūšu ilga ķermeņa stāvokļa maiņa atgriezīs tām vieglumu. Jūs uzreiz sajutīsiet atšķirību.

  1. Uzlabo gremošanu

Kāju pacelšana uz augšu ir tā saucamā „aktīvā nobīde”.

Ja kājas atrodas augstāk par galvu, tas veicina cīņu ar šķidruma aizturi organismā kā arī uzlabo gremošanu. Tas uzlabo kuņģa motoriku, bet ilgtspējā tas veicinās labāku barības vielu uzsūkšanos. Turklāt tas palīdzēs atrisināt aizcietējumu problēmu un atjaunos mikrofloras līdzsvaru, kas labvēlīgi ietekmēs arī ārējo izskatu.

  1. Nervu sistēmas atslābināšana

Šāda ķermeņa pozīcija palīdz mums normalizēt elpošanu. Tas ļauj mums ieelpot lielāku gaisa daudzumu, kas veicina mierīgāku un ritmiskāku elpošanu. Tas savukārt labvēlīgi ietekmē nervu sistēmas stāvokli: noņem vēdera, kakla un deniņu muskuļu saspringumu.

  1. Tiek panākts psihiskais līdzsvars

Pamēģiniet īstenot to jau šodien. Jums vajadzēs nieka 20minūtes laika, un pirmais, ko jūs pamanīsiet, būs fiziskais atvieglojums, kas praktiski acumirklī nomierina arī prātu.

Lasi vēl: Sānsoļi nāk sievietēm par labu; Tie padara sievietes neticami apburošas

Bez visa pārējā, šāda ķermeņa pozīcija veicina arī pareizu smadzeņu oksigēnāciju (skābekļa piegādi smadzenēm). Šīs process, mums pašiem to neapzinoties, pietuvina mūs meditatīvajam stāvoklim. Mēs jūtam, ka mūsu prāts un ķermenis gremdējas mierā un rod harmoniju.

Ilgāku laiku praktizējot šo tehniku, jūs paši pamanīsiet, ka iegūstiet sev aizvien vairāk labuma un priekšrocību.

Avots:

nastroenie

Pievienot komentāru