Sānsoļi nāk sievietēm par labu; Tie padara sievietes neticami apburošas

Viņa ir bijusi īsta skaistule, vecumā ap 30. Gadu atpakaļ mums ir sagadījies divatā paviesoties Romā. Nekā romantiska, tikai lietišķie jautājumi. Divatā aizgājām uz saviesīgām vakariņām un atgriezāmies viesnīcā. Un tad viņa saka: „Varbūt turpināsim bārā?” Un actiņās iedegās neķītrās uguntiņas.

Taču man nav gribējies dzert, pie sevis biju nodomājis, kam gan es, vecs un samiegojies vecis, esmu vajadzīgs šai meitenei? Turklāt esmu redzējis viņu vīra pavadībā. Turklāt pēdējos gados mana morālā stāja bija tikai stiprinājusies. Nodomāju, ka neklātos dzert ar svešu sievu.

Un devos pie miera. Bet, kad lidojām atpakaļ, viņa pēkšņi palika atklāta. Ar vīru ir kopā jau astoņus gadus, viņš ir labs, bet ļoti garlaicīgs. Sestdien viņi dosies apciemot vecākus, bet svētdien uz kino. „Bet tu taču viņu mīli?” es jautāju. Uz ko viņa atbildēja: „Jā. Droši vien mīlu. Es nezinu.” Ideāla sieviešu atbilde. Un tad pēkšņi viņa piebildusi: „Velti tu toreiz negribēji doties uz bāru”. Tikai tad biju sapratis, ka viņai nemaz nav gribējies doties uz bāru, viņai gribējies spert sānsoli. Pārkāpt robežas, sagrēkot un uzmundrināt snaudošos hormonus. Kaut vai ar mani, jā jau esmu gadījies pie Trevi strūklakas.

Nekādas skaistumkopšanas procedūras un sejas krēmiņi nekad nepārspēs vienu kaislīgu skūpstu ar kolēģi, taksometra aizmugurējā sēdeklī. Ar kuru jau sen bija saskatījušies, kas čukst viņai ausī, ka viņa ir satriecoša. Sieviete ir radīta kaislei, mīlestībai un vibrācijām. Pat vislabākais vīrs spēj apnīkt. Un sieviete zaudē savu spožumu. Zūd acu mirdzums, sāk izkrist mati un šķeļas nagi.

Un nevajag spriedelēt par morāli. Tā ir parastā fizioloģija. Un rūpes par skaistumu.

Nē, meitenes, jums obligāti ir jākrāpj. Tiklīdz parādās depresija un loki zem acīm, uzreiz metaties mīlas piedzīvojumos. Sānsolis uzlabos jūsu hormonālo fonu, ādas krāsu, arī garastāvokli. Pat labākais un dārgākais kosmetologs nespēs palīdzēt labāk, kā īslaicīga un kaislīga mīlas dēka.

Te nu visi noteikti sāks bļaut: „Ko tu muldi! Un kā gan ģimene? Un tradicionālās vērtības?”

Varat būt mierīgi. Sānsolis nenozīmē šķiršanos. Sānsolis ir kā piedzīvojums. Tas ir impulss. Rūpes par veselību un dzīvessparu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru