Viņa ir histēriķe? Iespējams viņa dod tev slepenos signālus. Pazīmes pēc kurām var noteikt, ka sievietei sen nav bijusi tuvība

Nepieciešamās vajadzības joprojām ir svarīgas, ņemot vērā faktu, ka intimitātes trūkuma dēļ sievietes dažreiz ir neapmierinātas.

Gulēšana – Tuvība ražo hormonu oksitocīnu- tas ir dabisks nomierinošs līdzeklis. Ar šādas sievietes trūkumu daudzas grozās un  slikti guļ, un no rīta viņa jau ir nogurusi. Parasti uz viņas sejas ir rakstīts:”Ļauj man gulēt.”

Kaut arī tas, ko jūs domājāt (par tuvību, protams), ir arī iespējams.

Āda – Kolagēns, kas izdalās ķermenī dzimumakta laikā, novērš ādas novecošanos. Ar to tā ir gluda un zīdaina (jāpieminka tas nav  kaut kāds higiēnas līdzeklis – un noteikti reklāmas raksts).

Problēmātiska  āda – Progesterons ir vēl viena viela, kas rūpējas par sievietes ādas skaistumu. Tā trūkums izraisa pūtītes, izsitumus, tāpēc krūtis kļūst gausas, un muskuļi ir ļengani.

Par galveno:

Nr.1

Sievietes, kurām ir grūtības personīgajā dzīvē (vai drīzāk gultā), bieži ir histēriskas. Un tas viss tāpēc, ka šādas dāmas piedzīvo endorfīnu trūkumu. Viņas saka, ka pat visdārgākā  šokolādes tāfelīte  nespēs kompensēt pēdējo.

Nr.2

Vai viņa bieži lieto sāpju zāles? Tātad tas ir:

kritiskās dienas;

migrēnas lēkmes;

ilgstoša trauma;

viena un tā paša oksitocīna un estrogēna trūkums – hormoni, kas remdē sāpes.

Nr.3

Pastāvīga saaukstēšanās un dažas citas slimības ir tiešs pierādījums tam, ka sievietei nav pietiekami daudz seksa. Iemesls tam ir pretvīrusu antivielu trūkums. Uzziņai: aktīva dzimumdzīve palielina visa  skaitu vismaz par 30%.

Turpinājummu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru