Vīrietis izlēma šķirties no stāvoklī esošās mīļākās, bet pēc 9 mēnešiem viņš saņēma atklātnīti

Dzīve ir tāda lieta, ka nav iespējams paredzēt, kas sagaidāms nākamajā mirklī.

Kā saka, ja zinātu, kur kritīsi, būtu palicis apakšā spilvenu.

Vēlamies jums pastāstīt vienu pārsteidzošu stāstu par vīrieti, kurš nolēma izklaidēties ar jaunu mīļāko, kura beigās paziņoja, ka gaida vīrieša bērnu. Izdzirdot šādus vārdus, liela daļa vīriešu uzreiz bēg, atpakaļ neatskatoties, kas arī notika ar mūsu stāsta varoni.

Viņš negribēja nodarīt pāri sievietei, nelūdza atbrīvoties no mazuļa, tikai lūdza aizbraukt, bet viņš viņai palīdzēšot. Pēc kāda laika viņš saņēma dīvainu pastkarti, kuras saturs viņu burtiski noveda līdz ģībonim. Gribi zināt, kas tur bija rakstīts? Lasi tālāk!

Dzīve ir neprognozējama! Jā, protams, mēs varam kaut ko plānot, un reizēm mums izdodas sasniegt rezultātu. Bet vairums cilvēku zina, ka paredzēt visus likteņa pavērsienus ir neiespējami. Bet, ja runa ir par mīlas attiecībās, tad prognozēt lietu gaitu ir ļoti sarežģīti.

Vairāku gadu garumā vienam precētam vīrietim bija romāns ar itālieti. Reiz viņa atzinās, ka ir stāvoklī.

Viņš negribēja sabojāt sev reputāciju un izpostīt savu laulību. Tāpēc pajautāja, vai sieviete var atgriezties atpakaļ Itālijā, lai tur slepus dzemdētu bērnu. Protams, vīrietis apmaiņā pret to piedāvāja prāvu naudas summu. Viņš arī apgalvoja, ka pārskaitīs regulāri naudu, kamēr bērnam nepaliks 18 gadu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru