Vīru diabētiķi izglāba vienkārša recepte no avīzes! Super!

Manam vīram ir 2. pakāpes diabēts. 2002. gada 23. jūnijā viņa kreisajai kājai noņēma pirkstu, bet pēc tam kāju augstāk par celi.

Mēs lietojām visas ārsta noteiktās zāles, bet tad vīra otra kāja sāka uzbriest. Es biju šokā. Vīram izrakstīja zāles “Berlition-300”. Bet nepalīdzēja. Pietūkums un zilumi uz labās pēdas nepazuda.

Es nolēmu meklēt alternatīvu risinājumu. Atradu Klāras Doroņinas rakstu par dadzi.

Visu pietūkušo kāju līdz celim iesmērēju ar medu. Pēc tam saberzu 4 aspirīna tabletes un apkaisīju ar to kāju, kura bija iesmērēta ar medu.

Virspusē trīs slāņos uzliku dadža lapas. Aptinu ar šalli un liku vīram gulēt. Procedūru atkārtoju 2 reizes dienā. Pēc piecām procedūrām pietūkums samazinājās. Kāja kļuva normāla. Pārgāja cianoze.

Tālāk sāku veikt procedūru tikai pirms miega. Ziemai izžāvēju dadža lapas, un, kad tās ir jālieto, apleju lapas ar siltu ūdeni. Tiklīdz tās kļūst mīkstas, var izmantot procedūrai.

Es arī izmantoju žāvētas dadža saknes: 1 tējkaroti dadža saknes aplej ar verdošu ūdeni, un tad lieto 0,5 glāzi 15 minūtes pirms ēšanas. Vīra cukura līmenis samazinājās no 12 līdz 6,3.

Līdzeklis pret cukura diabētu.

Vienādās daļās: dadža saknes, pupiņu vērtnes, melleņu lapas, valriekstu lapas, 1 l ūdens.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru