Visas asaras un pārdzīvojumi atgriezīsies pie tā, kas tos apzināti ir radījis

Asaras un pārdzīvojumu nav tavas pašas emocijas, ja tā var teikt. Tie nav tavi personīgie pārdzīvojumi. Kāds ļaundaris tīši ir izraisījis šīs emocijas pret tavu gribu, ar dažādu apvainojumu, pazemojumu u.c. līdzekļu palīdzību, ar to izsaucot noteiktas smadzeņu svārstības.

Un pēc kāda laika šie viļņi sasniegs pašu pāri darītāju. Varbūt pat ar pastiprinājumu. Un šie viļņi radīs viņam tādas pašas reakcijas, ko izjūti tu. Būs situācijas, kad viņš raudās tieši tāpat kā raudāji tu, pārdzīvos, negulēs, mocīsies sirdssāpēs un dzers nomierinošus līdzekļus.

Tāpēc viss patiešām atgriežas. Tas pat nav bumerangs, jo bumerangs nenodara ļaunumu tam, kas to metis. Šī ir cita veida sistēma, process. Tas ir kā sprādziena vilnis, kurš atgriežas. Tu to vari dēvēt kā gribi, bet negatīvās emocijas atgriežas pie tā, kas tev licis ciest.

Lasi vēl: Kāpēc jau pulksten 21:30 bērniem ir jābūt gultās? Pirmais un svarīgākais visu vecāku likums

Vienīgi šis ļaundaris nekad nesapratīs sakarību. Viņam to paskaidrot ir bezjēdzīgi. Tomēr tā cilvēka emocionālais stāvoklis, kurš raud un pārdzīvo kāda vaina pēc, lieliski nododas tālāk pa “iedomu telegrāfu” pie tā, kas apzināti izraisījis šādu stāvokli. Iemesls atradīsies. Diemžēl dzīvē ir daudz iemeslu pārdzīvojumiem.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru