”Waza Latvija” saskārās ar ļoti nepatīkamu situāciju; Sods par autostāvietu novietošanu kļūdaini ievadot informāciju, bet tas vēl nav viss

Waze Latvija nekādā ziņā neatbalsta tos, kas apzināti ļaunprātīgi neievēro stāvvietu noteikumus. Mēs esam par godīgumu un par informācijas izplatīšanu, jo, ja izlasot šo rakstu kaut viens no lasītājiem neiekļūs šādā situācijā, mums būs tikai prieks.

Kā arī, ja kādam jau ir gadījusies šāda situācija, vai vienkārši vēlaties iepazīties ar šīs lietas materiāliem, piemēram, arī vēlaties ziņot Patērētāju tiesību aizsardzības centram, jo tieši ziņošana un informēšana var ko mainīt, it īpaši tagad, kad ir uzsākta patērētāju kolektīvā aizsardzības lieta, vai preses pārstāvji, sazinieties ar mums vēstulē, mēs Jums nosūtīsim mums pieejamos materiālus, lai nav liekvārdība, bet viss ir pārskatāmi.

Kā arī vēlamies vērsties pie uzņēmumiem, kuri bieži savu uzņēmumu klientiem ierīko šādas stāvvietas, lūdzu, ļoti izvērtējiet komersantu, kam uzticat stāvvietu pakalpojumus, jo klienti brauc uz Jūsu uzņēmumu saņemt Jūsu pakalpojumus, ko ir izvēlējušies sev par labu esam, stāvvietu izmantojot tikai kā papildu ekstru. Ja raksts Jums šķita noderīgs dalieties ar to, iespējams, tas būs noderīgs vēl kādam.

Avots:

Waze Latvija

Pievienot komentāru