Ziedi – “vampīri” ar negatīvu enerģiju, kuru turēšana dzīvoklī ir bīstama dzīvībai

Dīfenbahija

Vēl viens “agresīvs” augs, pēc rakstura līdzīgs monsterai. Diffenbachia ar lielajām lapām un izturīgajiem stublājiem ir tendēta uz okupāciju: tā pieguļ dzīvojamajās telpās un cilvēku tiešā tuvumā.

Grūti atrast kopīgu valodu ģimenē, kurā ir šis pievilcīgais dekoratīvo lapu augs. Pastāv populārs viedoklis, ka diffenbachia tik spēcīgi var ietekmēt cilvēku, ka ģimenē var nebūt bērnu. Vai tas ir mīts? Praksē labāk nepārbaudīt. Dažiem cilvēkiem difenbahijas klātbūtnē pat rodas sasprindzinājuma sajūta krūtīs.

 

Palmas

Šie pārstāvji nosaka spēcīgu enerģiju, bet vairāk negatīvu, jo īpaši, ja tie jums tika dāvināti. Palma cenšas ieņemt visu brīvo telpu, uzmanību un rūpes.

Lasi vēl: Saimnieču padoms: Ielieciet savā tualetes poda tvertnē plastmasas, mazu pudeli; es tam neticēju līdz pati izmēģināju!

Vienīgais izņēmums ir palmas audzēšana pašu rokām, tad augs pilnībā absorbē jūsu negatīvo enerģiju un izstaro savu, pozitīvo, kā vecāku tēlam, kas to izaudzējis. Ja vēlaties, lai jūsu mājās būtu palma, audzējiet to paši un nepērciet pieaugušo augu. Palma ir kā bērns.

 

Pievienot komentāru