Zodiaka zīmes, kurām marta mēnesis var piesaistīt veiksmi mīlestībā, iespējams gaidāms pat bildinājums dāmām

Vērsis

Mēneša beigas der otrās pusītes meklējumiem un svarīgu ģimenes un attiecību jautājumu risināšanai. Marta sākums būs veiksmīgs tiem Vēršiem, kuri ir aizņemti ar partnera meklējumiem: var izmantot meditāciju mīlestības piesaistīšanai. Garīgie meklējumi un prakses atstās labvēlīgu ietekmi un mīlestības veiksmi. Marts ir randiņu, iepazīšanās un flirta laiks.

Svari

Lai gūtu veiksmi mīlestībā, Svariem nāksies attīrīt savu enerģētiku no negatīvisma. Tajā palīdzēs trīs efektīvi līdzekļi. Ja izdosies uzvarēt negatīvaš emocijas, izdosies sasniegt harmoniju un panākumus mīlestībā. Tas būs labs mēnesis, lai veiktu kopīgas lietas, ceļotu un strādātu. Svari kļūs daudz harizmātiskāki un apburošāki, ko noteikti pamanīs pretējā dzimuma pārstāvji.

Skorpioni

Skorpioniem jāiemācās uzticēties iekšējai balsij. Martā intuīcija palīdzēs viņiem izvēlēties un atrast otru pusīti. Mīlas veiksme sekos Skorpioniem visur, vajag tikai iemācīties pareizi izvirzīt prioritātes. Jāiemācās salīgt ar mīļoto cilvēku un neabidīties lūgt piedošanu pirmajam. Zāles pret nelaimi būs pieticība.

Lasi vēl: Špikeris mammai. Man pat ierāmēts rāmītī! Iegaumē un piekar redzamā vietā!

Strēlnieks

Strēlniekiem panaceja pret mīlas problēmām kļūs apstākļu maiņa. Astrologi iesaka doties ilgstošā ceļojumā, pārveidot mājokļa dizainu, nodarboties ar jaunas garderobes izveidi, veikt tīrīšanu saskaņā ar fen-šui. Marts lieliski derēs gan regulārām mīlas attiecībām, gan īslaocīgam flirtam. Visums nostādīs Strēlnieku izvēles priekšā, bet jebkurš kustības virziens būs pareizs. Labāk vairāk ieklausīties savā sirdī.

Dvīņi

Ir pienācis laiks piesaistīt savai dzīvei pozitīvas pārmaiņas. Visums centīsies palīdzēt vientuļajiem Dvīņiem iegūt laimi, īpaši marta pirmajā pusē. Šis būs brīnišķīgs laiks, lai iepazītos, atzītos jūtās un piedzīvotu romantisku satikšanos neparastās vietās. Dvīņiem, kuri jau sen ir attiecībā, eksperti iesaka tajās ienest ko jaunu.

Vēzis

Sākot ar 17. martu, Vēžiem ir vērts uzmanīties no sarežģījumiem mīlas un darba lietās. Mēneša sākumā pasaule var sagriezties kājām gaisā, liekot šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pārdzīvot par sīkumiem. Mazi strīdi un konfliktsituācijas nevajag pārvērst līdz kritiskam izmēram, jo savādāk pacietības bumba var vienkārši pārplīst. Līdz 17. datumam labāk neuzspiest savu viedokli un necensties citiem pierādīt savu taisnību ar kliedzieniem un draudiem.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru