Lūk, kāpēc vīrieši ar vēderiņu ir labāki mīļākie! Noslēpums slēpjas dziļāk…

Nesenajos pētījumos tika pieradīts, ka sievietēm ir tieksme izvēlēties vīriešus ar ne tik “ideālu” figūru.

Trīs no četrām britu sievietēm izvēlās sev vīriešus, kas īpaši nesekosavām ķermeņa aprisēm, bet veseli 96% sieviešu uzskata randiņu ar bicepsu apmāto vīrieti par pārāk drūmu.

Taču kāpēc tā notiek? Izrādās, lielākais vairums sieviešu baidās, ka ne visai atbilst sava pielūdzēja ideālajam ķermenim, tāpēc biežāk izvēlās apaļīgus puišus.

74% aptaujāto sieviešu norādīja, ka kautrējas izģērbtiesstalta vīrieša priekšā. Ideāls vīrieša augums liek viņām justies nepārliecinātām par sevi, vēl vairāk kaunoties no saviem trūkumiem.

Tas, kā mēs redzam savu ķermeni, būtiski ietekmē mūsu dzīves kvalitāti, tai skaitā seksuālas attiecibas.

Kamēr sievietēm ir tieksme izvairīties no seksa dēļ sava ķermeņa trūkumiem, vīrieši vēlas nodarboties ar seksu neatkarīgi no tā, cik ideāla ir viņu figūra.

50% sieviešu atteiksies no seksa, pat ja ir tam gatavi, taču vienkārši jūtās pārāk resnas.

Kad vīrieši skatās uz sevis, viņi koncentrējas uz savām priekšrocībām un dotībām, un parasti nemaz nesalīdzina sevi ar citiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, savukārt sievietes rīkojas pilnīgi pretēji.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām marta mēnesis var piesaistīt veiksmi mīlestībā, iespējams gaidāms pat bildinājums dāmām

Viņas nepamana savas priekšrocības, un ja viņām parādīt citassievietes bildi ar “labāku ķermeni”, viņas noteikti nožēlos, ka viņām nav tādu pašu figūras priekšrocību kā meitenei bildē.

Viņas ļauj skaistuma standartiem manipulēt ar savu saprātu.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru