Zodiaka zīmes, kurām marta mēnesis var piesaistīt veiksmi mīlestībā, iespējams gaidāms pat bildinājums dāmām

Pat ja tev mīlestība nav prioritāte, martā nenāksies izvēlēties.

Sāksies pavasaris, tāpēc atplauks jūtas, bet sirds sitīsies straujāk. Astrologu padomi palīdzēs piesaistīt mīlestību mīlas lietām.

Lauva

Lauvām vajadzēs spēju labāk orientēties cilvēkos. Lieta tāda, ka martā Lauvas var sagaidīt nopietnes nepatikšanas darbā un mājās nesaprašanos un strīdu dēļ. Arī pozitīvi sāktas attiecības ar otru pusīti var sašķobīties. Labāk neriskēt un nesākt skaidrot attiecības cilvēku klātbūtnē, neturēt zobu uz tuvu cilvēku.

Jaunava

Jaunavas beidzot izkāps no nepārliecības zonas un iekāps mīlestības laukā. Marts šiem cilvēkiem kļūs patiešām par liktenīgu mēnesi, kurā var nostiprināt jau esošās attiecības vai nodarboties ar jaunu meklēšanu. Var droši iepazīties ar mīļotā cilvēka vecākiem, plānot vai svinēt kāzas. Tāpat pozitīvi būs īslaicīgi romāni vai flirts. Tie palīdzēs uzlabot noskaņojumu un palielināt pārliecību par sevi.

Mežāzis

Astrologi Mežāžiem iesaka aizdomāties par to, kā atbrīvoties no negatīvām domām. Martā var notikt saskaršanās ar noliedzošām atmiņām, tāpēc svarīgi negremdēties pagātnē un nostaļģijā, nebūt sentimentālam. Mīlestībā svarīgi skatīties tikai uz priekšu, nodarboties ar otrās pusītes meklēšanu vai strādāt ar sevi. Martā zvaigznes un planētas palīdzēs Mežāžiem iziet no komforta zonas un pārstāt žēlot sevi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem panākumi mīlestībā būs gandrīz garantēti. Protams, iespējami dažādi sarežģījumi, bet ar tiem palīdzēs tikt galā veiksmes rituāli. Mīlestībā Ūdensvīriem vajadzēs ko vairāk nekā pārliecību. Šiem cilvēkiem ir vērts ieklausīties savā sirdī, tuvinieku padomos un neiziet no atļautajiem rāmjiem. Riski un avantūras, krāpšanās un konflitki būs lieki. Visiem, kas spēs uzvarēt greizsirdību, izdosies nostiprināt mīlestību.

Zivis

Pārvēst sapni realitātē var ar domu spēku. Mīlas sfērā pozitīvas domas spēlēs galveno lomu, īpaši martā. Sākot ar 17. datumu, Zivīm būs daudz vieglāk sasniegt abpusējas simpātijas un nostiprināt attiecības ar mīļoto cilvēku. Pie horizonta var parādīties problēmas tām Zivīm, kas atrodas attiecībās jau ilgu laiku. Nav vērts dot tukšus solījumus mīļotajam cilvēkam pavasara sākumā.

Auns

Aunam jāsagaida 21. marts. Pa īstam spēcīga zvaigžņu un planētu pozitīvā enerģētika kļūs ļoti labvēlīga šajā dienā. Līdz 21. datumam Auniem būs jāizrāda sapratne un jābūt romantiskiem, labsirdīgiem un uzmanīgiem attiecībā pret sīkumiem. Mīlestībā svarīga ir savstarpēja palīdzība, kā arī cieņa. Ja tā nebūs, Auna dzīve var pārvērsties par melno joslu. Šīs zīmes pārstāvjiem nāksies cīnīties ar greizsirdību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru