Zodiaka zīmes, kuras 2020. gadā gaida pārmaiņas. Variet sagaidīt, gan bērniņu, gan sēras…

2020. gads solās būt visnotaļ sarežģīts. Astrologi nosaukuši dažas zodiaka zīmes, kuras gaida lielas pārmaiņas.

Tāpat eksperti deva padomus par to, kā pret šīm pārmaiņām izturēties un kā tās izmantot savā labā.

Dvīņi

Dvīņus sagaida pārmaiņas mīlestības sfērā. Dažos gadījumos nāksies ieturēt nelielu pauzi, lai ļautu mīļotajam cilvēkam un sev pašam izbaudīt nedaudz brīvības.

Astrologi iesaka neuzspiest sevi kā draugu vai mīļoto cilvēku, nešķērsot ceļu kolēģiem un draugiem. Dvīņus gaida karjeras izaugsme, panākumi biznesā un darbā. Arī daudziem šīs zīmes pārstāvjiem izdosies atrast interesantu hobiju. 2020. gads būs ļoti ražīgs.

Lauva

Sākot ar 2020. gada pirmajām dienām un nedēļām, Lauvas varēs iegūt labu garastāvokli un motivāciju. Ir ļoti svarīgi lieki nerunāt, bet rīkoties šoziem. Planētas padarīs šos cilvēkus veiksmīgākus un iedvesmotus. Šīs būs galvenās izmaiņas. Kosmoss Lauvas apveltīs ar neticamu intuīciju un atņems bailes. Lauvām ir jāuzņemas visas svarīgās lietas un nekas nav jāatliek uz vēlāku laiku, lai 2020. gads kļūtu grūtāks.

Strēlnieks

Strēlnieku gada sākumā sagaida liktenīgas tikšanās un paziņas. Varbūt kāds no svešiniekiem sniegs svarīgu padomu, tāpēc lieciet vārdus aiz ausi. Kāda cita pieredze ir arī gudrība, un to var izmantot savā labā.

Attiecībā uz Strēlnieka iecienītākajām dzīves jomām, piemēram, ceļošanu un vaļaspriekiem, notiks arī dažas svarīgas pozitīvas pārmaiņas, taču pavasarī. Visražīgākais laiks būs pavasara un vasaras beigās. Šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja sasniegt jaunu līmeni lietās un biznesā, iegūt labu stāvokli, palielināt algu.

Mežāzis

Mežāzim vissvarīgākā dzīves joma 2020. gadā būs mīlestība. Planētu enerģija pašā gada sākumā ir ideāli piemērota romantikai, satikšanām, attiecību sākumam, būšanai kopā ar ģimeni. Tie, kas atrodas meklējumos, varēs atrast mīlestību, un tie, kas jau ir attiecībās, varēs tās stiprināt un padarīt vēl stiprākas.

Astrologi iesaka tikai nedaudz atvērt savu dvēseli un būt mazliet godīgākam pret sevi un citiem. Planētu enerģija šogad nav piemērota ilgstošai vientulībai. Mežāžiem jāatrodas kopā ar draugiem vai radiem, līdz potenciālais dvēseles draugs parādās uz radara.

Lasi vēl: Lūk, kādi bija bērnudārzi, uz kuriem devās mūsu mammas un vecmāmiņas

Zivis

Zivis sagaida lieluizmaiņu periods finanšu jomā. Šis būs ļoti ražīgs gads, kurā eksperti Zivīm iesaka darīt to, kas viņām patīk, kā arī veikt svarīgus un dārgus pirkumus. Iespējams, 2020. gadā šīs zīmes pārstāvji varēs realizēt senu sapni vai pietuvoties tam.

Daudzējādā ziņā jums vajadzētu paļauties uz radinieku un draugu ieteikumiem, taču neaizmirstiet par intuīciju, ko janvārī asinās planētas. Lai izmaiņas būtu pēc iespējas pozitīvākas, ir jāizvairās no pārsteidzīgiem secinājumiem un neapdomātu lēmumu pieņemšanas.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru