Zodiaka zīmes, kuras vienkārši nesaprotas. Skandāls uz līdzenas vietas!

Jaunava

Perfekcionistei līdz kaulu smadzenēm Jaunavai ir ļoti grūti tuvināties cilvēkiem, un tas viss tāpēc, ka viņiem ir sava, īpaša vērtību sistēma. Jaunavas sirsnīgi uzskata sevi par visgudrākām un līdzjūtīgi izturas pret apkārtējiem kā mazāk gudrām personībām. Varbūt tāpēc viņi mīl mācīt dzīvi un lasīt morāles norādījumus citiem. Likumsakarīgi, ka šāda attieksme diez vai kādam patiks. Cita starpā Jaunava ir slavena kritiķe.

Šīs zīmes pārstāvis kritizēs gan maz pazīstamu, gan tuvu cilvēku par mazākiem pārkāpumiem. Savtīga attieksme pret citiem, slinkums, pārmērīga nekaunība vai nekārtības mājā – Jaunava sāks mest indīgas nicinājuma bultiņas jebkurai personai, kura nerīkojas tā, kā to paredz viņu iekšējais kods. Protams, neviens normāls cilvēks ilgstoši nevar draudzēties ar šādu kritiķi.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji ir izteikti individuālisti, kuriem ir vieglāk būt vieniem nekā draugu lokā. Šie indivīdi sevi uzskata par gudrākiem nekā citi un ir patiesi pārliecināti, ka apkārtējie cilvēki lielākoties ir oportūnisti, kuri cenšas saņemt naudu uz Mežāža izlūkošanas un uzņēmējdarbības rēķina. Un, ņemot vērā to, ka visu savu apzināto dzīvi šīs zīmes pārstāvji tiecas uz bagātības iegūšanu, viņi dod priekšroku rīkoties individuāli, paļaujoties tikai uz saviem spēkiem.

Lasi vēl: Dariet mājas darbus dzērumā. Un nē, tas nav joks!

Un pats Mežāža dzīvesveids nepavisam neveicina tuvu draugu parādīšanos viņu dzīvē. Šie cilvēki jūtas lieliski vienatnē ar domām un grandioziem plāniem, un draugi, pēc pašu Mežāžu domām, tikai novērš viņus no svarīgām lietām. Varbūt viņus vienkārši vajadzētu likt mierā?

Avots:

cluber

COMMENTS

Pievienot komentāru