Zodiaka zīmju sievietes, kuras vīriešus izmanto tikai intīmām attiecībām, naudas izspiešanai un vienkārši izklaidei

Varētu padomāt, ka viņām nav ne kauna, ne goda, ne arī sirds!

Lasi vēl: Mēdz gadīties, ka jau no paša rīta vajā neveiksmes, bet neraizējies, lūk, vārdi, kas neveiksmes aizdzīs prom!

Tas nebūt nenozīmē, ka šīs sievietes ir sliktas un nekam nederīgas, tieši pretēji – viņas ir pietiekami gudras, lai zinātu, kā aptīt vīrieti ap pirkstu.

4. vietā – JAUNAVA

Viņa ir tā sieviete, kura spēj iemīlēties tikai retajā, un, ja izveido attiecības ar sev nevēlamu vīrieti, tad, pat pašai neapzinoties, sāk viņu izmantot. Tas, protams, nenotiek uzreiz. Var gadīties tā, ka attiecību sākums ir pasakaini skaists, bet beigās attiecības paliek pliekanas.

Un, ja pieradums pie šī cilvēka ir pārāk liels, tad vismaz kāds labums sev ir jāiegūst. Viņas parasti neveido attiecības ar trūcīgiem vīriešiem. Bet, ja viņš pirms attiecībām ar viņu nav bagāts, tad viņam ir augstas izredzes tādam kļūt attiecībās ar Jaunavas zvaigznājā dzimušu sievieti.

3. vietā – STRĒLNIEKS

Viņa ir flirtētāja, kura izmanto svešus vīriešus savam labuma, taču no tā, ar kuru ir attiecībās, prasa tik, cik viņš ir spējīgs paveikt. Strēlniece spēj vīrieti aptīt ap pirkstu pāris minūšu laikā, un viņam pat neliksies, ka ar viņu manipulē. Viņa vīrieti ne vienmēr izmantos naudas dēļ, dažreiz vienkārši ar viņu paspēlēsies gara laika pēc.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru