VEF apkaimes uzņēmumus aicina pieteikties pirmajā volejbola turnīrā

Jaunā Rīgas centra VEF apkaimes uzņēmumi – Elkor, Latvijas Mobilais Telefons (LMT), Accenture, kā arī Jaunās Teikas kvartāls, komercīpašumu pārvaldītājs New Hanza Capital, VEF Kultūras pils – pirmo reizi aicina piedalīties volejbola turnīrā 25.augustā.

Turnīrā aicināti piedalīties VEF apkaimē esošo uzņēmumu darbinieki, kuri 2018. gada vasaras sezonā Latvijas pludmales volejbola spēlētāju reitingā nav labāko simtniekā. Komandā ir jāpiesaka trīs spēlētāji, no kuriem vismaz viena ir sieviete. Uzņēmums turnīram var pieteikt līdz piecām komandām. Atļauts pieteikt jauktu komandu, kurā spēlētāji pārstāv divus vai trīs dažādus VEF apkaimes uzņēmumus.

“Šogad ir panākts nozīmīgs solis Latvijas virzībai uz viedvalsts statusu – partnerības izveide starp apkārtnes tehnoloģiju un inovāciju uzņēmumiem, nekustamā īpašuma attīstītājiem, tirdzniecības uzņēmumu un kultūras centru. Tuvāko divu gadu laikā VEF apkaimē strādās aptuveni 6000 augsta līmeņa speciālistu, tāpēc liels prieks, ka uzņēmumi spēj vienoties ne tikai par lielu projektu virzību, bet arī par sporta spēļu rīkošanu. Mērķis – saliedēt VEF apkaimes darbiniekus sportiski neformālā gaisotnē, stiprinot komandas garu, kā arī veicinot veselīgu un sportisku dzīvesveidu,» skaidro kvartāla attīstības projektam piesaistītais pilsētplānotājs Viesturs Celmiņš.

Līdzjutējiem un VEF apkārtnes iedzīvotājiem klātienē būs iespēja ne tikai atbalstīt komandas, bet arī piedalīties dažādās aktivitātes, līdzi ņemot bērnus. Pasākuma organizatori nodrošinās iesācēju un bērnu volejbola mācības, fitnesa nodarbības pieredzējušu treneru vadībā, rotaļas ar ziepju burbuļiem, Jelly Belly konfekšu ratu u.c.

Reģistrēšanās sacensību dienā ir paredzēta no plkst. 10:00, sacensības sāksies plkst. 11.00. Volejbola turnīrs notiks Beach Box Elkor pludmales volejbola laukumos blakus u/v ELKOR PLAZA.

Turnīrs notiks divās kārtās – grupu turnīrs un fināls. Grupu turnīrā komandas tiks sadalītas grupās pa četrām vai piecām katrā. Finālā katras grupas 1. un 2. vietu ieguvēju komandas cīnās A līgā, bet katras grupas 3., 4., 5. vietas ieguvēju komandas cīnās B līgā. Spēļu ilgums un konkrēta fināla izspēle tiks noteikta, vadoties pēc pieteikušos komandu skaita.

Tiesāšana notiks pēc atvieglotiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Spēļu ilgums var tikt mainīts, vadoties pēc pieteikušos komandu skaita. Turnīru tiesās organizatoru nodrošināti profesionāli tiesneši.

VEF apkaimes uzņēmumi turnīram var pieteikties līdz 21.augustam, nosūtot vēstuli VEF apkaimes Facebook lapai: https://www.facebook.com/events/224474644909702??ti=ia. Pieteikumā jānorāda uzņēmuma komandas vai komandu nosaukumi, spēlētāju vārdi, uzvārdi, kā arī kontaktinformācija.

Šogad pavasarī Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi LMT, Accenture, Mikrotik, Jaunās Teikas kvartāls, New Hanza Capital, VEF Kultūras pils un tirdzniecības uzņēmums Elkor vienojās kopīgam darbam, lai jaunais Rīgas centrs kļūtu par pilsētas tehnoloģiski attīstītāko, vienlaikus dzīvošanai un strādāšanai draudzīgāko vietu.

Pievienot komentāru