Zvaigžņu zīmes, kurām nav ieteicams nēsāt sudrabu un tā rotaslietas. Sudrabs nav priekš jums

Ir tādas zvaigžņu zīmes, kurām nav ieteicams nēsāt sudraba rotaslietas, tās var izraisīt ne tikai sliktu garastāvokli, bet arī piesaistīt dzīvē nelaimi un neveiksmes. Tās vajadzētu nomainīt vai apmainīt pret kaut ko citu.

Sudraba ietekme uz cilvēku

Pret sudrabu agrākos laikos izturējās ļoti uzmanīgi. To izmantoja dažādās ceremonijās un rituālos. Senči uzskatīja, ka šim materiālam piemīt maģiskas īpašības, kas spēj atvairīt ļaunos garus no tā īpašnieka.

Uzskata, ka sudrabs spēj attīrīt dvēseli, kā arī prātu un aizsargā pret slimībām. Sudrabu, tāpat kā zeltu, nevar valkāt visi cilvēki. Ir zvaigžņu zīmes, kurām nav ieteicams valkāt rotaslietas, kas izgatavotas no šī metāla.

Lasi vēl: Tikai 60 gados viņai izdevās palikt stāvoklī. Kad jaundzimušo ieraudzīja vīrs, viņš viņus pameta…

Noskaidrosim, kuriem tieši nav ieteicams nēsāt sudrabu

Skorpions. Cilvēki ir spēcīgi, gudri, apveltīti ar maģiskām spējām, viņi zina, ko vēlas no šīs dzīves. Gandrīz vienmēr gatavs jauniem piedzīvojumiem. Ir viegli un interesanti pavadīt laiku kopā ar viņiem.

Eksperti neiesaka valkāt sudraba rotaslietas, jo var rasties nelīdzsvarotība starp enerģijas laukiem. Sudrabs spēj slēpt savas rakstura iezīmes. Skorpioni var kļūs ļoti trauksmaini.  Jums jāpievērš uzmanība ahātam, granātam un safīram. Tieši akmeņiem piemīt maģiskas spējas, kas Skorpioniem dos spēku un pārliecību par sevi.

Auns. Šajā zvaigžņu zīmē dzimst spēcīgi cilvēki. Viņi mīl būt līderi visā. Ja kaut kas noieta nepareizi, viņi sāk uztraukties un nervozēt. Viņi pasauli redz dažādās krāsās. Auniem neiesaka valkāt rotaslietas, kas izgatavotas no sudraba.

Sudrabs var piesaistīt neveiksmes cilvēka liktenī. Tas negatīvi ietekmē viņu prātu un spējas. Spēj uzjundīt skumjas un ilgas. Auns nevar pieskarties pat sudraba rotaslietām. Tas var likt justies slikti. Piespiež cilvēkus veikt pārmērīgas darbības.

Sudraba negatīvā ietekme uz zodiaka zīmju veiksmi

Lauva. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ir vislabāk piemēroti rotaslietām, kuras izgatavotas no zelta, nevis no sudraba. Lauvas vienmēr sasniedz vēlamo rezultātu, ir gatavas jauniem darbiem, gudras, pašpārliecinātas personības, prot būt līderi savā dzīvē. Gandrīz vienmēr dodieties uz dažādiem dzīves piedzīvojumiem.

Mežāži. Viņiem patīk valkāt rotaslietas, taču sudrabs var nomākt viņu spēku un pārliecību par nākotni. Viņi var justies neērti, izklaidīgi un nedroši. Viņi zina kā atstāt pozitīvu iespaidu uz cilvēku. Bet tiklīdz kaut kas neparedzēts notiek, viņi var sākt šaubīties par saviem spēkiem. Sudrabs liek Mežāžiem apšaubīt viņu spējas.

Svari. Sudraba rotaslietu nēsāšana var izraisīt smagas galvassāpes. Piesaista dzīves neveiksmes un šaubas par sevi. Sudrabs novērš pozitīvas enerģijas plūsmu.

Jāpiemin, ka šie ir tikai ieteikumi un katram cilvēkam rotaslietas jānēsā pēc savām paša izjūtām. Ja sudrabs jums liek justies labi, tad jūs to jutīsiet, taču ja notiek pretējais, tad ir vērts pamēģināt zelta rotaslietas.

Pievienot komentāru