01.01 – svarīgs datums jaunajā 2019. gadā. Lūk, kas ikvienam no mums jāizdara šajā dienā

2019.gads sākas ar īpašu dienu. Tiklīdz pulkstenis sitīs 00:00, sāksies pilnīgi jauns gads. 01.01 ir īpašs datums. Tā būs jauna sākuma diena. Tāpēc ikvienam parādīsies brīnišķīga iespēja ieprogrammēt savu nākamo gadu veiksmīgu un laimīgu.

Tautas ticējumos šādi datumi tiek uzskatīti par “spoguļa” datumiem. Vienlaikus 01.01 būs īpašs spēks, jo tieši šajā tu varēsi radīt noskaņojumu visam nākamajam gadam. Noskaidrosim, kas tad īsti šajā dienā ir jādara.

Ir ārkārtīgi svarīgi šo dienu pavadīt labā noskaņojumā. Neļauj nevienam un nekam sabojāt sev garastāvokli.

Tāpat šajā dienā pacenties nepārdzīvot (un pēc iespējas arī neatcerēties) par kādām negatīvām lietām. Velti šo dienu visam labajam un pozitīvajam. Atturies no strīdiem. Bet, ja tevi kāds pagātnē ir aizvainojis, šajā dienā ir ļoti svarīgi piedot šim cilvēkam. Atbrīvojies no savām dusmām.

Protams, tas nenozīmē, ka ar saviem nelabvēļiem tev vajag izveidot draudzību. Vienkārši nekrāj sevī aizvainojumu un atbrīvojies no tā. Savu enerģiju un spēku ievirzi pozitīvā un produktīvā gultnē, piemēram, jaunu mērķu sasniegšanai.

Lasi vēl: Mēs nopirkām dēlam nelielu dzīvnieciņu, bet tagad baidāmies staigāt pa māju

Šajā dienā ir ļoti svarīgi satikties vai vismaz sazvanīties pa telefonu ar tiem cilvēkiem, kas tev ir dārgi. Tad visa gada garumā apkārtējie tevi ieskaus ar draudzīgām rūpēm.

Izrādi labsirdību un dāsnumu. Neskopojies, ja redzi, ka vari palīdzēt kāda vajadzību nodrošināšanā. Tāpat būs brīnišķīgi, ja tu pabarosi klaiņojušus dzīvniekus vai putnus. Tas piesaistīs tavai mājai pārpilnību un bagātību.

Tāpat atceries, ka 01.01 piemīt ļoti spēcīga enerģija. Tāpēc tu pilnīgi droši vari izteikt vēlēšanās. Arī lūgšanām šajā dienā ir īpašs spēks. Vēli tuviniekiem labu un laimi, tad arī viss tavs gads būt visnotaļ veiksmīgs un laimīgs. Lai viss piepildās!

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru