Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk iet “pa kreisi” un to nemaz nenožēlo

Iespējamība, ka kāds pārkāps laulību, ikvienam cilvēkam ir citādāka. Astrologi saka, ka daudzos aspektos tas ir atkarīgs no personas piederības vienai vai otrai zodiaka zīmei. Dažu zīmju pārstāvjiem iešana “pa kreisi” ir norma.

Nav svarīgi, kurš ir vairāk vai mazāk tendēts piekrāpt savu partneri, ja vien tu seko mīlestības horoskopu ieteikumiem. Zvaigznes vienmēr pastāstīs, kā rīkoties konkrētā situācijā un stiprināt attiecības jebkurā gadā, mēnesī vai nedēļā.

Vīrieši, kuri mīl iet “pa kreisi” saskaņā ar zodiaka zīmi

Vīrieši – Dvīņi. Dvīņiem biežāk nekā citiem vīriešiemuzticība ir sveši. Viņi mīl brīvību, tāpēc viņus ir grūti atturēt no krāpšanās. Protams, pastāv izņēmumi un īpaši nosacījumi, saskaņā ar kuriem pat īsti brunču mednieki var būt uzticīgi, bet tas notiek retāk nekā ar citu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Dvīņi mīl komunikāciju un jaunas paziņas, tāpēc dažreiz viņiem ir grūti pretoties kārdinājumam.

Vīrieši – Strēlnieki. Šīs zīmes pārstāvjiem nav īpašas vēlēšanās pēc nodevības, bet viņi retāk nekā citi vīrieši spēj sevi savaldīt. Iemesls ir ļoti vienkāršs – viņiem ir jāsaglabā sava reputācija kā pašiem burvīgākajiem un seksīgākajiem vīriešiem. Tam, cik ļoti Strēlnieku vīrieši mīl paši sevi, nav nekādu robežu. Viņi vēlas būt donžuāniun sieviešu tenku objekti.

Vīrieši – Zivis. Zivīm ir unikāla iezīme –viegli pieņem lēmumus. Ja Strēlnieks un Dvīņi padomās pirms piekrāps savu otro pusīti, tad Zivis – nē. Vienīgais, kas viņus aptur no krāpšanas, ir apzināšanās, ka tas nebeigsies nesodīti. Zivis patiesi mīl savas sievietes, bet viņiem trūkst sāta sajūtas. Šie vīri ir ļoti mīloši un viegli pakļaujas kārdinājumiem.

Lasi vēl: 01.01 – svarīgs datums jaunajā 2019. gadā. Lūk, kas ikvienam no mums jāizdara šajā dienā

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru