10 baisi selfiji, kurus cilvēki uzņēmuši mirkli pirms savas bojāejas. Cik gan dzīve var būt nežēlīga!

Vīrietis nošaujas, uzņemot selfiju


2014. gadā kāds meksikānis dabūja galu, mēģinot uztaisīt selfiju ar pistoli, kas viņu nejauši nāvējoši ievainoja. Upuris bija tikai 21 gadu vecais Oskars Agilars Otero, kurš iepriekš vairākkārt bija tīklā “Facebook” ievietojis pašbildes ar dārgām automašīnām, motocikliem un skaistām sievietēm.

Foto no tilta


Krieviete Ksenija Ignatjeva 2014. gadā uzrāpās dzelzceļa tiltā Sanktpēterburgā. Skolniece vēlējās uztaisīt selfiju uz tālumā esošo vilcienu sliežu fona, taču zaudēja līdzsvaru un nokrita no dzelzs konstrukcijas. Krītot meitene pieķērās pie elektrības kabeļa un guva elektrības triecienu, kas izraisīja tūlītēju nāvi.

Pēdējais selfiju olimpiādes foto


Jauna mode jauniešu vidū, ko dēvē par selfiju olimpiādi (“Selfie Olympics”), laupīja 18 gadus vecā amerikāņa Oskara Reja dzīvību. 2015. gada 2. janvārī puisis nofotografējās multfilmu tēla Sūkļa Boba kostīmā un ievietoja fotoattēlu sociālajā tīklā “Facebook”.

Bilde ieguva vairāk nekā 200 klikšķu “patīk”. Oskara draugi stāstīja, ka tik liela atzinība viņu esot pamudinājusi uzņemt vēl trakākas pašbildes. Šāgada 3. janvārī
ap pulksten 14 puisis tika atrasts miris sabiedriskajā tualetē. Viņš bija nokritis no durvīm, stipri sasitis galvu, bet pēc tam nomiris lielā asins zuduma dēļ.

Selfijs uz motocikla

Puerteriko reperis Ramons Gonsaless, kas pazīstams ar niku Jadiel, gāja bojā, fotografējoties pie motocikla stūres. Viņš bija ieradies apciemot radiniekus Ročesterā, Ņujorkā, un nolēma iemūžināt savu braucienu. Fotoattēls izdevās, taču mirkli vēlāk Ramons zaudēja dzelzs rumaka vadību un pakļuva zem pretīmbraucošas automašīnas riteņiem. Dziedātājs nomira no daudzām traumām slimnīcā 2014. gada 10. maijā.

 

Pēdējais lēciens

2013.gadā Krievijas parkūristam Pāvelam Kašinam, kurš Sanktpēterburgā veica sarežģītu lēcienu – salto atpakaļ, neizdevās izpildīt triku un viņš nokrita no ēkas. Jaunietis no gūtajām traumām mira. Pēdējo dēla fotoattēlu sociālajā tīklā ievietoja viņa tēvs, lai citi pārdroši neriskētu ar savu dzīvību.

Pašbilde upes krastā


2014. gada jūlijā13 gadu vecā meksikāņu pusaudze Kārena Ernandesa vēlējās uzņemt selfiju pie Durango upes. Meitene neaprēķināja savus spēkus, zaudēja līdzsvaru, iekrita ūdenī un noslīka. Pēc kāda laika glābēji atrada viņas līķi.

Lasi vēl: Bieža pamošanās naktī: Par kādām saslimšanām tā mūs brīdina 

Nāve mūzikas pavadījumā


2014. gada 26. aprīlī 32 gadus vecā britiete Kortnija Senforda gāja bojā autoavārijā. Tikai pāris sekundes pirms savas nāves sievietei izdevās ievietot savu selfiju sociālajā tīklā “Facebook”, pievienojot vienu no repera Farela Viljamsa dziesmām.

Selfijs pie klints malas


Kāds Polijas pāris, kurš pavadīja atvaļinājumu Portugālē, mēģināja uztaisīt pašbildi, uzkāpjot klints malā, taču nokrita un nositās. Traģiskākais bija tas, ka vecāku nāvi pieredzēja viņu piecu un sešu gadu vecie bērni, kuri stāvēja zemāk un gaidīja tēti un mammu nokāpjam no klints.

 

Arī interesanti: TESTS. Izvēlies attēlu un uzzini, kā tu centies uzlabot pasauli

COMMENTS

Pievienot komentāru