Zēns 15 gadu vecumā sver 180 kilogramu un viss tikai tāpēc, ka omīte viņu pārbaro. Viņš vēlas notievēt, skaties kā puika izskatās tagad!

Iepazīsties, tas ir Kirils. Tuklākais zēns Krievijā, kas allaž dzīvojis ar sapni zaudēt svaru. Cienījams sapnis, vai ne? Tomēr noskaidrosim, ko puika darīja, lai sasniegtu savu mērķi. Zēns dzīvoja kopā ar māti vecvecāku mājā.

Viņa vecāki izšķīrās, kad zēns bija ļoti mazs. Uzreiz jāmin, ka Kirils ir ļoti izlutināts. Gādīgā vecmāmiņa savu mazdēlu baro piecas reizes dienā. Porcijas arī ir ļoti bagātinātas.

Vienīgais, kam nepatīk sievietes izvēlētie zēna ēdināšanas paradumi, bija Kirila vectēvs. Tomēr vīrieša iebildumi pret piecām ēdienreizēm dienā, lielāko daļu laika pavadīšanu pie datora, netika uzklausīti.

Lasi vēl: 10 baisi selfiji, kurus cilvēki uzņēmuši mirkli pirms savas bojāejas. Cik gan dzīve var būt nežēlīga!

Zēnu, kurš cer reiz nomest milzīgo svara, reiz tika uzaicināts uz kādu slavenu Krievijas sarunu šovu. Šovā pieaicinātie eksperti bija vienisprātis, ka zēns vispirms ir jānošķir no pārmērīgi rūpīgās vecmāmiņas, kura gatavoja viņam maltītes un uzbaroja līdz neiedomājamam apmēram.

Patlaban 15 gadu vecā Kirila svars ir satriecošs – veseli 180 kilogrami. Puiša māte ir nolēmusi, ka dēls nekādā gadījumā vairs nedrīkst dzīvot pie vecmāmiņas. Diemžēl zēna paradumi ir palikuši nemainīgi: ilga sēdēšana pie datora un garšīgs, barojošs ēdiens. Diemžēl svars var apdraudēt viņa veselību.

COMMENTS

Pievienot komentāru