11 pazīmes tam, ka jūsu priekšā atrodas patiesi spēcīga ragana; iespējams tu pati to vēl neapjaut!

Uzvedība

Parasti šādi cilvēki īpaši neizceļas uz pārējo fona, tomēr, ieskatoties rūpīgāk, viņi šķiet bezgala interesanti.  Lielākoties raganas izvēlās vienkāršu un brīvu apģērbu no dabīgiem audumiem.

Reizēm viņas var uzvilkt kaut ko spilgtu un pamanāmu, tādējādi, pateicoties apkārtējo cilvēku uzmanībai, viņas enerģētiski uzlādējas.

Parasti raganas cenšas slēpt savas personīgas spējas, taču parasti tās ir viegli atpazīt. Piemēram, viņas nekad neiekļūst neveiklās situācijās un vienmēr zina, kāds garastāvoklis ir apkārtējiem cilvēkiem.

Piemēram, šāds cilvēks nekad neies pie priekšniekam, kad viņam ir slikts garastāvoklis, un otrādi, vienmēr zinās kad var lūgt paaugstinājumu vai algas pielikumu.

Prasme veiksmīgi pastāvēt cilvēku pasaulē viņām iet roku rokā ar labsirdību pret dzīvniekiem. Mūsdienu raganas dievina kaķīšus un sunīšus un ir līdzjūtīgas pret pamestiem dzīvniekiem, kurus mēdz savākt, atkopt un piemeklēt viņiem jaunas mājas.

Lasi arī: 6 īstas raganas pazīmes, Ja tev kas no šī piemīt, tad tu esi pat ļoti īpaša

Lielākoties dzīvniekiem ir visai pozitīva attieksme pret raganām, pat agresīvs sētas krancis, kas mēdz uzriet katram garāmgājējam, izjūt zināmas simpātijas pret raganu.  Turklāt raganas reti baidās no kukaiņiem vai pelēm, un ir labvēlīgas pret čūskām. Protams, arī viņām pašām ir mājdzīvnieki, visbiežāk tie ir kaķi, kurus viņas izvēlās pēc savas matu krāsas vai vienkārši kādas neparastās nokrāsas.

Vēl viena neparasta pazīme ir prasme pielietot dažādus garšaugus un garšvielas. Vispārībā mūsdienu ragana lieliski orientējas dažādu zālīšu un augu pielietošanas lauciņā. Viņa burtiski izjūt šo dabas velšu enerģētiku un zina, kad un kādus no tiem ir jālieto.

Viņas prot kontrolēt savu runas manieri un izvēlās būt ieturētas.  Viņu vārdiem piemīt īpašs spēks, tāpēc viņas ir ļoti prātīgas to izmantošanā. Pat dusmās viņas nekad neatļaus sev lamāties.

 

Kā atpazīt pēc dzimšanas datuma

Neapšaubāmi, ka arī dzimšanas brīdim ir liela nozīme. Kā zināms, kādreiz dzīvesgudri cilvēki varēja izskaitļot cilvēka īpašās spējas, vēl pirms viņš bija piedzimis, šādas metodes ir saglabājušās arī mūsdienās un tas nesagādā it nekādas grūtības. Tā saucamā natālā (astroloģiskā) karte sniedz pilnīgu priekšstatu par cilvēka rakstura īpašībām un spējām.

Protams, precīzākam rezultātam būtu jāzina precīzs dzimšanas brīdis un jāveic visai apjomīga astrokartes izpēte. Tomēr pastāv dažas kopīgās pazīmes, kas sniedz zināmu precizitāti.

Parasti cilvēka spējas ietekmē viņa zodiakālās zīmes stihija.

Runājot par uguns stihijas pārstāvjiem, tie prot pareģot nākotni un lieliski saprotas ar dzīvniekiem Turklāt, lai arī cik banāli tas nesaknētu, viņi prot izmantot uguns stihijas resursus.

Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem, kas ir zemes stihijas pārstāvji, piemīt spējas pareģot, izmantojot dažādus instrumentus, parasti viņi prot zīlēt, izmantojot Taro kārtis vai runas. Turklāt viņiem piemīt visai dziļas zemapziņas līmeņa zināšanas.

Gaisa stihijas zīmēm, ko pārstāv Svari, ūdensvīri un Dvīņi, piemīt nosliece lidināties mākoņos. Viņi dievina meditēt un gremdēties sapņos, kur viņus visai bieži piemeklē apgaismība. Turklāt viņi spēj lieliski apgūt apzinātu sapņu tehniku.

Ūdens stihijas zīmēm piemīt spēja enerģētiskajā līmenī pārvaldīt naudu, ja precīzāk naudas plūsmu. Šādi cilvēki prot pievilināt naudu un ievirzīt to pareizajā gultnē. Ja viņi attīsta savas spējas, tad visas dzīves garumā spēj viegli un gudri rīkoties ar naudu.

 

Arī interesanti: Zīlēšana kafijas biezumos: uzzini kā zīlēt, lai noskaidrotu savu nākotni! SPIED ŠEIT!

 

Dzimumzīmju nozīme uz ķermeņa: trīs raganas pazīmes

COMMENTS

Pievienot komentāru