Māte dzemdēja bērnu savam dēlam! Taču nesteidzaties ar secinājumiem…

Reizēm gadās tā, ka ģimenē abi vecāki ar nepacietību gaida mazā brīnuma ienākšanu šajā pasaulē. Taču rodas visai nopietni iemesli, kas neļauj šo vēlmi īstenot!

Tā gadījās arī Kaila un Kodija Džonsu ģimenē, kas mitinās Teksārkanas pilsētā, Arkanzasā. Šis pāris apprecējās 2012. gadā, un kopš tā laika abi sapņoja par bērnu. Diemžēl, bet jau 17 gadu vecumā Kaila bija pārcietusi ķirurģisku iejaukšanos – daļēju histerektomiju jeb dzemdes izņemšanu.

Būtībā meitene var palikt stāvoklī, taču viņa nav spējīga iznēsāt bērnu.  Visas viņu pūles izrādījās veltas, un viņi praktiski bija nolaiduši rokas.  Tad pāris izlēma atrast surogātmāti.

Kaila stāsta: „Mana vīra māte zināja par mūsu kvēlāko apni, kā arī zināja, ka meklējam surogātmāti. Viņa mēdza pajokot, ka pati kļūs par mūsu bērna surogātmāti. Mēs ilgi meklējām atbilstošu pretendenti, bet nekādi nespējām atrast. Tad izlēmām nopietnāk apsvērt viņas teikto.”

Ārsti bija visai skeptiski noskaņoti pret pāra iztēle, jo vīramāte uz to brīdi bija jau 50 gadus veca. Taču pēc veiktajiem izmeklējumiem un analīzēm, izrādījās, ka sieviete var kļūt par surogātmāti sava dēla ģimenei.

Tika veiktas vairākas mākslīgās apaugļošanas procedūras, taču grūtniecība iestājās tikai ar otro reizi. 2017. gada maijā pāris uzzināja, ka kļūs par vecākiem.

Grūtniecība nemaz nebija tik viegla, kā gribētos. Surogātmātei nācās lietot daudz dažādu ārstniecisko medikamentu.

Pēc 7 mēnešiem, ar ķeizargrieziena palīdzību pasaulē nāca burvīgs mazulis. Puisēns bija pilnīgi vesels, un viņu nosauca par Krosu Alenu Džonsu.

Lasi vēl: „Jūs taču atrodaties manās mājās!Ko jūs atļaujaties?” Feldšeris stāsta, kā mēdz uzvesties mirstošu pacientu radinieki

Un kā jums patika laimīgās ģimenes stāsts? Dalieties savos iespaidos komentāros!

Avots:

sladkoe

Pievienot komentāru