11 pazīmes tam, ka jūsu priekšā atrodas patiesi spēcīga ragana; iespējams tu pati to vēl neapjaut!

Raganas pazīmes mēdz būt ļoti izteiktas! Kopš senseniem laikiem raganas tiek uzskatītas par būtnēm, kam piemīt pārdabiskas spējas. Šāds cilvēks, pat pašam negribot, spēj ietekmēt citus.

Cilvēki ir dažādi, un šis ir visai acīmredzams fakts, taču mēs ne vienmēr protam saskatīt atšķirīgo, tai skaitā atšķirt cilvēkus ar spēcīgu enerģētiku un pat raganas.

Mūsdienās cilvēku viedokļi par pārdabisko spēju eksistenci dalās pilnīgi pretējos. Daži pilnīgi netic raganām un iespējamai enerģētiskai ietekmei, kamēr citi pieļauj ekstrasensu, raganu un enerģētiskās ietekmes eksistenci.

Jebkurā gadījumā, kaut vai cilvēka kopējai erudīcijai, nenāks par ļaunu mācēt atpazīt raganu.

Āriene

Parasti saka, ka izskats var būt maldinošs, taču šajā kontekstā izskatam ir visai būtiska nozīme. Ir visai viegli izskaitļot raganu pēc viņas ārienes. Lai to izdarītu, jāseko noteiktām raganu būtības pazīmēm:

• dažādiem ārienes defektiem;
• kaut kam īpašam, kas izceļ uz pārējo cilvēku fona;
• spilgtai un uzkrītošai ārienei.

Papildus iepriekšminētajam, vajadzētu pievērst uzmanību arī matu krāsai, kas parasti mēdz būt spilgti ruda vai zilganmelna. Turklāt raganu mati parasti mēdz būt visai gari. Ja ieskatīties un mēģināt sajust, tad tie burtiski izstaro spēcīgu enerģētiku.

Uzmanība jāpievērš arī šādas matu rotas īpašnieces uzvedībai. Raganas izvairās no citu cilvēku pieskārieniem viņu frizūrai, nekur un nekad neatstāj savus matus: nedz uz ķemmēm, nedz svešās mājās. Viņas nav pārāk naskas uz frizētavu apmeklējumiem.

Nereti pārdabisko spēju īpašnieces ir apveltītas ar kādu ārienes defektu, piemēram, šķielēšanu vai klibošanu. Tomēr mēdz būt pilnīgi pretēji gadījumi, kad ārējā izskatā vērojams kāds ideāls skaistums un harmonija, arī tā var būt pārdabisko spēju pazīme.

Lasi arī: 6 īstas raganas pazīmes, Ja tev kas no šī piemīt, tad tu esi pat ļoti īpaša

Raksturīgāka pazīme ir oriģināla acu krāsa, kas var būt zaļa, praktiski melna, vai zila. Turklāt nereti acis mēdz būt atšķirīgās krāsās. Vārdu sakot, vienmēr pastāv kaut kas, kas atšķiras no vispārpieņemtā.
Ja turpinām runāt par skatienu, tad atkal būtu jāpievērš uzmanība tieši sajūtām.Laikam jau katrs cilvēks spēj saprast, kādu skatienu dēvē par valdzinošu, apburošu vai valdonīgu.

Raganu gadījumā viņu skatiens ir spēcīgs un apburošs, turklāt viņas prot to izmantot savu mērķu sasniegšanai, proti kādu viņas spēj apzināti pievilkt un noskaņot sev labvēlīgi, bet kādu bezkauņu un ķildnieku gluži otrādi nolikt pie vietas.

Turpinot šo tēmu, būtu jāpiemin arī jūsu personīgā reakcija uz raganas klātbūtni. Reizēm pietiek pat ar domu par šo cilvēku, lai jums sāktos kaut kādas irracionālās bailes, vai gluži otrādi, lai jums rastos vēlme stāstīt visu patiesību par sevi un būt neizsakāmi laipnam.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru