2 sieviešu vārdi, kuri 2023. gadā nesīs laimi vārda nēsātājai

Ja, mūsu vārds ir mūsu spogulis un dvēselisks ierocis. Vārds mums tiek dots kopš dzimšanas un ar šo mēs dzīvojam visu mūžu un tas daudz ko spēj par mums pateikt. 

Ja nākamgad gaidāt meitiņu, apsveriet iespēju viņai dot kādu no šiem skaistajiem un retajiem vārdiem. Tas ir satriecoši skaisti! Skaisti un reti vārdi kļūst arvien populārāki.

Vecāki vēlas dot savam bērnam unikālu vārdu, kas palīdzētu viņam izcelties starp citiem bērniem. Nākotne sagaida laimi tiem, kam ir īstais vārds uz lūpām. Vārda izvēle bērnam ir ļoti nopietna lieta.

2023.gadā Milana un Ariana tiks svētītas ar laimi un veiksmi. Šie vārdi nesīs veiksmi un laimi nēsātājam neatkarīgi no tā, kad viņas ir dzimušas.

Milana

Milana ir draudzīga persona, kurai patīk būt citu tuvumā. Viņas vienmēr ieskauj draugi. Viņa ir īsta siržu lauzēja un, lai atrastu savu īsto un vienīgo, viņa ir gatava sāpināt daudzus vīriešus.

Viņa vienmēr ir laipna pret cilvēkiem, lai arī kāds būtu viņu amats – vai tie būtu viņas priekšnieks vai kāds, kas strādā viņas labā. Šādas meitenes ir ļoti talantīgas un vienmēr meklē savām interesēm atbilstošu hobiju.

Milana tuvāko cilvēku dzīvē ienes azartu un intrigu. Nav nekā, ko viņa nevarētu sasniegt, lai arī cik grūti tas būtu. Viņa ir gatava smagi strādāt, lai savus sapņus īstenotu.

 

Ariana

Ariana vienmēr ir bijusi svēta dvēsele, kas jau no mazotnes uzvedās kā gudrs un nobriedis cilvēks. Viņa vienmēr var brīvi pieņemt lēmumus, pat ja tie ir grūti, nepaļaujoties uz citu palīdzību.

Lasi vēl: Es visu mūžu nepareizi ēdu gurķus. Draugs man pastāstīja par unikālu metodi, kas dod gurķiem fantastisku garšu

Viņa ir uzcītīga mācībās, un visi priekšmeti viņai šķiet viegli. Ariana reti paļaujas uz citu palīdzību, jo parasti ar visu cenšas tikt galā pati. Ariana dažreiz var atļauties izrādīt zināmu aukstumu pret savu otro pusi, tāpat kā vīrieši to dara pret viņu. Viņa atklās savu patieso ES tikai kādam, ar kuru viņa zina, ka varētu pavadīt savu dzīvi.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru