Es visu mūžu nepareizi ēdu gurķus. Draugs man pastāstīja par unikālu metodi, kas dod gurķiem fantastisku garšu

Kā daļu no sava veselīgā uztura es bieži baudu atsvaidzinošus dārzeņu salātus ar kraukšķīgiem gurķiem. Dažreiz man šķita, ka dārzeņi nav pietiekami svaigi. Bieži uz mēles jutu rūgtu pēcgaršu. Es visu mūžu nepareizi ēdu gurķus, bet beidzot es to sapratu.

Draugs pastāstīja, kā pilnībā atklāt šī dārzeņa garšu. Interneta emuāru autore šajā rakstā dalās ar saviem padomiem. Lai iegūtu vislabāko gurķa garšu, pirms ēšanas izspiediet nelielu daudzumu sulas.

Nomazgājiet gurķi un noņemiet mizu. Uzmanīgi berzējiet atlikušo dārzeņu ar sagrieztu gabalu.

Šis process jāturpina, līdz no dārzeņa sāk izplūst balts šķidrums. Ja sagriežat gurķi, ierīvējiet mīkstumu pret katru šķēli. Apstrāde aktivizē šķidruma kustību mīkstumā, izraisot tā plūsmu. Dārzeņu garša ir sulīgāka un svaigāka. Gurķiem, papildus rūgtumam, atstāj nelielu daudzumu sulas.

Esmu dzirdējis arī par citiem veidiem, kā novērst gurķu rūgto garšu, piemēram, pievienojot sāli vai etiķi. Lai to izdarītu, dažas mājsaimnieces iemērc dārzeņus ūdenī vai apkaisa tos ar sāli. Bet mana drauga metode ir unikāla.

Lasi vēl: Mācītājs prasīja bērnu nama darbiniecei: “Kādēļ visi bērni klusē? Neviens neraud…” Atbilde atstāja rētu viņa sirdī

Ja šādi tiksi galā ar savām problēmām, tu ne tikai atbrīvosies no rūgtuma, bet arī iegūsi savā dzīvē svaigumu un sulīgumu. Kad mēģināju šādā veidā pagatavot gurķus, mani dārzeņu salāti izrādījās īpaši garšīgi.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru