Šodien mana mamma atnāca no maiņas dzemdību namā un ar asarām acīs sāka man stāstīt šo; sāku raudāt arī es

Un mana mamma šodien saka (strādā dzemdību nodaļā): “Šodien sieviete atteicās no dvīņiem. Patiešām. Viņa ir pašā dzīves plaukumā, jau dzemdējusi vienu bērnu – astoņus gadus vecu meitiņu.

Mamma zina, kā nomierināt raudošu mazuli, kurš nevar pateikt, kur viņam sāp, jo viņiem ir tikai dažas dienas. Bet mana māte zina. Viņas kā nodaļas vadītājas pienākumos ietilpst arī runāt ar sievietēm, kuras pieņem lēmumu paturēt savus bērnus.

Viņai ir savs unikāls veids, kā izteikt sevi, ko ir grūti uztvert vārdos. Un es viņai jautāju, kā jūs varat tagad no tiem atteikties? Redzi, es viņiem neko nevaru dot. Un, kamēr viņus audzinās labi cilvēki un dāvās mīlestību, viņi tiks pieņemti kā savējie.

Lasi arī: Līgavai pirms kāzām bija liels stress, taču lietas kļuva pārāk nopietnas un ārstam nācās visiem pateikt patiesību.

Vai jūs zināt, ka lielākā daļa ģimeņu neuzņem divus bērnus vienlaikus? 99% pāru adoptē vienu bērnu. Saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem dvīņus nevar šķirt. Ja mazuļi ir dažādu dzimumu, tas ir īpaši skaisti.

Viņiem var būt incests. Parasti saskaņā ar likumu to nav iespējams izdarīt. Sieviete aizgāja uz dažām dienām, lai visu pārdomātu. Lai gan bērni lūdza un lūdza, viņa joprojām viņiem atteica..

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Pievienot komentāru