2018. gada 9. oktobra Jaunmēness, ko sagaidīt no šīs dienas? No kā vajadzētu uzmanīties?

No kā vajadzētu uzmanīties 9. oktobra Jaunmēness laikā

Neskatoties uz gaidāmā Jaunmēness pozitīvajiem aspektiem, dažiem cilvēkiem tomēr var nākties saskarties ar nepatikšanām. Pirmā Mēness diena var izrādīties kritiska cilvēkiem ar vāju bioenerģētisko lauku.

Tas radīs sliktu garastāvokli un dzīvības tonusa krišanos. Tam visam var sekot arī vienaldzība, nevēlēšanās uzņemties iniciatīvu un kaut ko darīt. Apātiski noskaņotajiem ezotēriķi iesaka neuzņemties pārāk smagus darbus un veltīt vairāk laika atpūtai un pastaigām svaigā gaisā.

Lasi vēl: Lūk, kā pareizi jādzer piparmētru tēja, lai atbrīvotos no tūskas, vēdera pūšanās, liekā svara un citām problēmām!

Cilvēkiem, kam ir problēmas ar emocionālo stāvokli, vajadzētu pacensties noskaņoties pozitīvi un neļauties pesimismam. Jebkādi konflikti ar tuviniekiem un kolēģiem var radīt emocionālo izvirdumu un dusmas. Ir svarīgi nepakļauties mirkļa emocijām un izvairīties no negatīvām domām.

Jaunais Mēness spēj negatīvi ietekmēt novājinātus un slimus cilvēkus. Jaunmēness laikā pieaug risks saaukstēties.  Līdz ar to, ka Jaunā Mēness enerģētika būs pārāk vāja, pastāv iespēja, ka tiks iedragāta cilvēka imunitāte.

9. oktobrī vajadzēt vairāk saudzēt sevi un ģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Kopumā, ja šajā dienā jums izdosies izvairīties no liekām emocijām, tad arī turpmāk viss noritēs lieliski.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru