Piparmētru tēja, kura atbrīvo no tūskas un vēdera pūšanās. Viegla recepte

Piparmētru tēja


Piparmētru tēja, kura ir ļoti garšīga! Diezgan maz cilvēku zina par šīs tējas neiedomājamu labumu mūsu organismam! Taču ir ļoti svarīgi to pareizi lietot! Uzziniet, kā!

Mums ir jāsaprot, ka piparmētra piemīt ne vien atsvaidzinoša garša, tā spēj uzlabot arī mūsu labsajūtu un veselību.

Piparmētras lapas ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem. Piparmētras izmantošana var palīdzēt samazināt nātrija patēriņu, kā rezultātā tiks normalizēts spiediens un pazudīs tūskas.

Mēs piedāvājam jums uzzināt galvenos iemeslus, kāpēc ir veselīgi 15 minūtes pēc ēdienreizes dzert piparmētru tēju.

Gremošanas uzlabošana

Tāpat kā zaļā tēja, kumelītes un pienenes, arī piparmētra ir ļoti noderīga gremošanas sistēmai. Tā veicina gremošanu, palīdz optimāli uzņemt visas barības vielas.

Sekmē aknu darbību

Piparmētru lapās esošās vielas sekmē labāku aknu attīrīšanu un reģenerāciju. Piparmētra stimulē dabisko žults izdalīšanos, tādējādi uzlabojot aknu funkcijas.

Novērš gāzu veidošanos

Tiklīdz sāksies ēdiena gremošanas procesi, piparmētru tēja novērsīs iespējamo gāzu veidošanos.  Tas atbrīvos jūs no meteorisma un vēdera pūšanās.

Novērš liekā šķidruma aizturi

Piparmētru lapas ir lielisks līdzeklis cīņā ar liekā šķidruma aizturi un tūsku.

Palielina sāta sajūtu

Piparmētrai piemīt unikāla īpašība veicināt sāta sajūtu. Tas sniegs jūsu ķermenim komforta sajūtu un palīdzēs ievērojami samazināt ēdiena patēriņu. Attiecīgi samazināsies arī apēsto kaloriju skaits, kas sekmēs tievēšanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru