3 zodiaka zīmes, kuras leģendārais pareģis Volfs Mesings uzskatīja par īpašām. Varbūt arī tu esi starp tām?

Vienu no slavenākajiem telepātiem un pareģiem Volfu Mesingu atceras vēl mūsdienās, jo viņa prognozes turpina piepildīties. Mesings patiesi ir leģenda.

Šā cilvēka personību neviens nav varējis pilnībā saprast un atminēt. Pareģis un telepāts dzīvoja grūtajos Staļina represiju laikos. Bet, pateicoties savām unikālajām spējām, viņam izdevās izvairīties no briesmām un “iziet no ūdens sausam”.

Pareģim bija daudz talantu, kurus vienkāršam cilvēkam nav pa spēkam saprast. Mesinga sirdij tuva bija arī astroloģija. Viņš rūpīgi izpētīja visus zodiaka zvaigznājus un izcēla trīs zodiaka zīmes, kas, viņaprāt, ir īpašas salīdzinājumā ar pārējām.

Svari

Mesings uzskatīja Svarus par diezgan pretrunīgu zodiaka zīmi. Pēc viņa paustā, šajā zīmē lieliski sadzīvo vēlme palīdzēt citiem un egoisms. Turklāt Svariem ir lieliski attīstīta tā saucamā pleca sajūta.

Pēc Mesinga domām,lai sasniegtu savus mērķus, Svari var iesaistīties manipulācijās un pat nodarīt kaitējumu citiem cilvēkiem, ja uzskatīs, ka bez tā nevar iztikt. Pareģis arī minējis, ka Svariem ir fantastiski attīstīta intuīcija un izcilas paredzēšanas spējas.

Auns

Mesings ir norādījis, ka Auns savus mērķus sasniedz, pateicoties savam nevaldāmajam temperamentam. Auns arī prot slēpties aiz maskām un uzdoties par kādu citu, ja situācija to prasa.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem turklāt brīnišķīgi izdodas pūst citiem miglu acīs, kā arī noskaņot sev par labu. Auniem ir neparasti spēcīga enerģija. Šajā zodiaka zīmē dzimušie vienmēr cenšas ieņemt vadošo pozīciju. Mesings uzskatīja, kaAuni ir vislabākie vadītāji.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru