Maxima Grupe turpmāk vadīs Jurgita Šlekite

No šī gada 7.aprīļa par jauno Maxima Grupe UAB un Franmax UAB vadītāju kļūs Jurgita Šlekite (Jurgita Šlekyte), kas šajā amatā nomainīs Andri Vilcmeieru, kurš uzņēmumu vadīja attālināti un tagad to atstāj. Jaunā Maxima Grupe vadītāja arī atgriežas Maxima Grupe valdē.

“Šobrīd Maxima un tās darbinieki ir pirmajās frontes līnijās cīņā ar vīrusu. Andris veiksmīgi pārņēma Maxima Grupe vadību, taču mēs saprotam, ka vadīt uzņēmumu, atrodoties citā valstī, nav labākais risinājums šajā kritiski svarīgajā laikā. Man nav šaubu, ka sarežģītos apstākļos Jurgita Šlekite nodrošinās optimālu darba pārvaldību visā uzņēmumu grupā. Es arī izsaku pateicību Andrim par viņa pašaizliedzīgo ieguldījumu Maxima darbā piecu gadu garumā,” saka Mantas Kuncaitis, Vilniaus Prekyba UAB, uzņēmuma vienīgā akcionāra valdes priekšsēdētājs.

“Šobrīd vairāk kā jebkad agrāk mums ir jārīkojas bez kavēšanās, lai gādātu par mūsu darbiniekiem un piepildītu mūsu klientu vajadzības. Es novērtēju šīs situācijas nopietnību un esmu pateicīga par man izrādīto uzticību,” saka Jurgita Šlekite, jaunā Maxima Grupe vadītāja.

Jurgita Šlekite strādā Maxima Grupe kopš 2008.gada. Šajā laikā viņa ir ieņēmusi dažādus vadošus amatus, bijusi Maxima Grupe padomes locekle, meitas uzņēmuma Franmax vadītāja, kā arī Vilniaus Prekyba valdes locekle. Jurgitai ir grāds tiesību zinātnēs, kas iegūts Viļņas Universitātē, kā arī EMBA grāds no Baltijas vadības institūta (Baltic Management Institute, BMI).

Savukārt, Jolantai Bivainitei (Jolanta Bivainyte), kas šobrīd ir Maxima Lietuva vadītāja, tiek uzticēts vadīt Maxima Grupe valdi. Viņa bija valdes priekšsēdētāja no 2019.gada decembra līdz šī gada martam.

Lai turpmāk stiprinātu grupas vadību un optimizētu lēmumu pieņemšanu, Petars Pavlovs (Petar Pavlov), Maxima Bulgaria EOOD vadītājs, arī pievienosies Maxima Grupe valdei. Viņš vada Maxima Bulgaria kopš 2019.gada 16.jūlija, bet ir strādājis uzņēmumā kopš tā dibināšanas 2005.gadā.

Jaunās Maxima Grupe valdes sastāvs ir: Jolanta Bivainite, kas ir valdes priekšsēdētāja, Jurgita Šlekite, Arūnas Zimnickas, Viktors Troicins, Edvinas Volkas, Petars Pavlovs un Vitālijs Rakovskis (Vitalij Rakovski).

Pievienot komentāru