31.maijā Rīgā notiks NVA Vakanču gadatirgus

31.maijā laukumā pie Rīgas Kongresu nama (K.Valdemāra iela 5, Rīga) no plkst.10 līdz 14 norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais NVA Vakanču gadatirgus.

Vakanču gadatirgus apmeklētājiem Rīgā apmēram 60 darba devēju piedāvās vairāk nekā 1000 brīvo darba vietu, informēs par darba nosacījumiem un karjeras izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veiks pirmās darba intervijas ar kandidātiem uz brīvajām darba vietām. Vairāki darba devēji Vakanču gadatirgus laikā uzstāsies ar prezentācijām, sniedzot detalizētāku informāciju par saviem uzņēmumiem, to specifiku, darba iespējām un perspektīvām.

Darbs Vakanču gadatirgū Rīgā tiks piedāvāts administratoriem, apkopējiem, aprūpētājiem, apsargiem, atslēdzniekiem, autovadītājiem, elektromontieriem, fizioterapeitiem, frizieriem, galdniekiem, iesaiņotājiem, kasieriem, klientu konsultantiem, konditoriem, krāvējiem, kulināriem, mājaslapas administratoriem, marķētājiem, medicīnas māsām, menedžeriem, metinātājiem, miesniekiem, noliktavas darbiniekiem, pakotājiem, pastniekiem, pavāriem, preču izvietotājiem, sociālajiem darbiniekiem, tirdzniecības pārstāvjiem, trauku mazgātājiem, uztura speciālistiem, viesmīļiem, virtuves darbiniekiem, zāles darbiniekiem un citu profesiju pārstāvjiem.

Vakanču gadatirgū Rīgā piedalīsies tādi uzņēmumi kā “Akatrans”, “ALB”, “All Media Latvia”, “Baltic Restaurants Latvia”, “Biuro”, “Clean R”, “Čili Pizza”, “Depo, biedrības “Dzintarkrasta serviss” sociālās aprūpes centrs – pansionāts “Liepa”, “E-Lats”, “Eva – Sat”, “Finesta Latvia”, Rīgas sociālās aprūpes centrs “Gaiļezers”, “Girtekos Logistika”, “Grifs AG”, “Grindeks”, “G4S Latvia”, “HAVI Logistics”, “Heisterkamp Transport Latvija”, “IKEA Latvija”, “Islande Hotel”, “Latvijas Finieris”, “Latvijas Pasts”, biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts”, “Lido”, “Livonia Print”, “Maxima Latvija”, “Mogotel”, “Norma-A”, “Nortrade”, “Pepco Latvia”, “Orkla Confectionery & Snacks Latvija”, “Orkla Foods Latvija”, “Pirtel”, “prakse.lv”, “RE/MAX Latvia”, Starptautiskā lidosta “Rīga”, Valsts sociālās aprūpes centrs “Rīga”, “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca”, “Rīgas namu pārvaldnieks”, Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrs, Rīgas pašvaldības policija, “Rīgas Piena kombināts”, Rīgas sociālais dienests, “Rimi Latvia”, “Latvijas balzams”, “Sadales tīkls”, “Securitas Latvia”, “Severstal Distribution”, “Shine Line”, “Skai Baltija”, “Skonto Prefab”, “SOL Baltics OU” Latvijas filiāle, “Spidums.lv”, “Tiamo Grupa”, “Virši-A”, “Unisat” un citi.

Vakanču gadatirgū interesenti varēs iegūt detalizētāku informāciju arī par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem. NVA stendā būs iespējams uzzināt, kādas darba devēju reģistrētās vakances šobrīd ir aktuālas NVA datu bāzē. NVA Rīgas reģionālās filiāles darbinieki interesentiem pastāstīs un parādīs, kā vakances jāreģistrē vai jāmeklē NVA CV un vakanču portālā. Vakanču gadatirgū būs satiekams arī Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) konsultants, kas informēs par nodarbinātības un izglītības iespējām ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs, savukārt NVA karjeras konsultants atbildēs uz jautājumiem, kas saistās ar profesionālās piemērotības noteikšanu un karjeras plānošanu, kā arī sniegs padomus darba meklēšanas jautājumos, tostarp, palīdzēs uzrakstīt CV un sagatavoties darba intervijai. NVA stendā būs pieejamas arī Valsts darba inspekcijas (VDI) speciālistu konsultācijas.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

Vakanču gadatirgus ik gadu NVA rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Martā Liepājā un Daugavpilī notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus “Darbs un karjera 2018”, aprīlī NVA Vakanču gadatirgi norisinājās Jelgavā, Kuldīgā un Preiļos, bet Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas “INTERREG V-A – Igaunija – Latvija” projekta “Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana” ietvaros organizēja “Livonijas darba tirgu 2018” (“Liivimaa 2018”) Valgā.

Pievienot komentāru