4 bīstamākās dienas 2019. gada oktobrī: 6. oktobris…

22.oktobris – garastāvokļa maiņas diena

Dilstošais mēness Lauvas zīmē ir lielas enerģijas disonanses laiks. Šajā dienā garastāvoklis uzlēks augšup un lejup. Lai šo “lēcienu” sekas būtu minimāli negatīvas, jums pozitīvāk jāraugās uz pasauli. Pesimistiski cilvēki, kas pieraduši visā meklēt negatīvismu, jutīsies vissliktāk.

Palīdzība šajā dienā būs ļoti noderīga citiem. Ikviens, kurš no jums saņems emocionālu atbalstu, neaizmirsīs labo. Astrologi iesaka izvairīties no savtīgām domām un vairāk domāt par kopējām lietām. Ir pienācis laiks palikt kopā ar ģimeni un mīļajiem.

29.oktobris – finansiālo grūtību diena

29.datumā ir labāk izvairīties no dārgu lietu iegādes, spontāniem pirkumiem un finanšu riskiem. Nav nepieciešams aizņemties un aizdot naudu kādam. Tādās dienās cilvēki bieži dara lietas, kuras vēlāk nožēlo. Tā ir visa augošā Mēness vaina, kurš būs Skorpiona zīmē.

Lasi vēl: Ar cieņu ir kā ar naudu: daži prasa, bet citi to nopelna

Pie vainas būs arī saistība ar Merkuru, kurš ir atbildīgs par finansēm, informāciju un numuriem. Šī būs slikta darba diena daudziem matemātikas un fizikas skolotājiem, grāmatvežiem, ekonomistiem – visiem, kuru darbs ir saistīts ar skaitļiem, pirkumiem un pārdošanu.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru