4 bīstamākās dienas 2019. gada oktobrī: 6. oktobris…

Uzzinot par visbīstamākajām oktobra dienām, jūs varat izvairīties no daudz nepatikšanām. Astrologu padomi palīdzēs jums sagatavoties grūtiem brīžiem un saglabāt veiksmi.

Lai izvairītos no problēmām, bīstamās dienās mēģiniet neapgrūtināt sevi ar sarežģītiem uzdevumiem.

6.oktobris – nesaskaņu diena starp mīļotājiem

Šī ir vissliktākā diena attiecību skaidrošanai. Šo dienu var aizēnot pat mazākās ķildības un tuvinieku kritika. Mēness kvadratūra ar Venēru tikai pievienos eļļu ugunij. Šis aspekts padarīs cilvēkus skaudīgākus un savtīgākus. Tas nozīmē, ka cerība uz kāda cita palīdzību ir pēdējais līdzeklis. Visticamāk, ka 6. datumā notiks daudz dažādu nepatīkamu sīkumu, kas var jūs satraukt, likt šaubīties par sevi un citiem.

14.oktobris – apātijas un motivācijas zaudēšanas diena

Pilnmēness Auna zīmē ir trauksme, jo šādās dienās notiek daudz neparedzamu lietu. Turklāt mēness būs kvadrātā ar Plutonu. Šis aspekts izraisa krīzi lielākajā daļā dzīves jomu motivācijas un entuziasma zaudēšanas dēļ.

Šajā dienā cilvēkus pastāvīgi kaut kas traucē: dažas nepatīkamas mazas lietas, laba garastāvokļa trūkums. Tā kā šī ir pirmdiena, situācija kļūs vēl mazāk rožaina, jo bez motivācijas pirmdienās būs jāsaskaras ar lieliem šķēršļiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru