4 gleznu veidi, kuras labāk nevajag mājās likt pie sienas, jo tās piesaista negatīvo enerģiju

Gleznas jau sen ir kļuvušas par parastu sienu rotājumu mājās vai birojā. Bet ne visi domā par faktu, ka katram attēlam ir sava enerģija un ietekme uz apkārtējo telpu.

Ja glezna ir izvēlēta nepareizi, tas mājā var piesaistīt negatīvismu, nepatikšanas, ķildas un slimības. Kāda veida attēliem ir slikta enerģija?

Viens simbols uz gleznas

Gleznas, kas attēlo vienu simbolu vai objektu, izjauc harmoniju, jo tie izstaro tikai viena veida enerģiju. Tas attiecas uz gleznām, uz kurām atrodas tikai viens koks, māja, cilvēks utt.

Starp citu, viens simbols nozīmē arī vientulības simbolu. Piemēram, tas var būt tilts, pa kuru cilvēki staigā vai brauc automašīnas. Neatkarīgi no gleznas, šādi attēli zemapziņas līmenī joprojām veido vientulības enerģiju.

Triptiha stils

Gleznas, kuras izgatavotas triptihu stilā, ir kļuvuši plaši izplatītas. Šādas gleznas ir sadalītas 3 daļās. Tas ir īpaši bīstami, ja šādiem attēliem ir jābūt vienam veselam nevis pa daļām.

Ja triptihu izmanto kā dekoru, uz kuras ir attēlots jums ļoti mīļš un tuvs temats, tad tas nevar radīt negatīvu enerģiju.

Nesaprotami sižeti

Dažreiz ir gleznas kuras vēl mums tikai sliktu, kā piemēram:

– Gleznas ar nesaprotamu attēlu vai objektiem;

– Gleznas, kuras var pat biedēt tevi;

– Gleznas, kuras tevi uztrauc.

Parasti šādām gleznām iekļūšanai jūsu mājā ir divi iemesli. Kāds tev atdod šāda tipa gleznas ar nesaprotamu un ne pārāk patīkamu attēlu vai arī šādas gleznas ir modē.

Ja gleznas nozīme nav pilnībā skaidra, labāk ir atteikties no šāda rotājuma, jo tas var izraisīt neveiksmes, veselības pasliktināšanos, ķildas ģimenē.

Oriģināli

Pārsteidzoši, ka vecu gleznu oriģināli var radīt negatīvu enerģiju arī mājās. Protams, šādas gleznas demonstrē to īpašnieka augsto statusu un viņa finansiālo dzīvotspēju. Bet tie var būt ļoti bīstami!

Šādi attēli nekaitēs:

– Speciālām zālēm;

– Galerijām;

– Lielām ēkām.

Lasi vēl: Negaidītas pārmaiņas apgriezīs šo 6 zodiaka pārstāvju dzīves līdz nepazīšanai

Citos gadījumos pret šādiem mākslas darbiem ieteicams izturēties pēc iespējas piesardzīgāk. Šādas gleznas, kas izdzīvoja vairākus laikmetus, varēja absorbēt ciešanu, slimību un kara enerģiju. Tāpēc, ja vēlaties mājās ievietot tikai šādu gleznu, vislabāk ir izmantot reprodukciju.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru