4 zodiaka zīmes, kurām Visums 2019. gadā dāvinās īstu veiksmi; Šis ir pavisam nopietni!

Tiek uzskatīts, ka katrs gads atnes īpašu veiksmi noteiktām zodiaka zīmēm. Uzzini, vai tava zodiaka zīme ir pašu veiksmīgāko zīmju sarakstā 2019. – zemes cūkas gadā.

Ja arī neiekļuvi sarakstā starp veiksminiekiem, nav vērts skumt un jau laikus gaidīt neveiksmīgu gadu. Jums tikai atliek atrast vai savām rokām izgatavot veiksmes amuletu.

Vērsis

2019. gads Vērsim patiešām atnesīs daudz patīkamu notikumu, īpaši darba un biznesa sfērā. Gada sākumā varēs pārdomāt savu pagātni, atbrīvoties no negatīvā. Astrologi neiesaka tiekties pēc krasām pārmaiņām – Visums pats veiks savas korektīvas Vēršu dzīvē.

Zvaigznes un planētas atbrīvos Vērsi no liekiem pārdzīvojumiem 2019. gadā. Tas būs ļoti mierīgs un vienmērīgs gads, turklāt strādāt var gan vienatnē, gan komandā. 2019. gads būs labs arī ar to, ka zvaigznes pacentīsies palīdzēt Vērsim atrisināt pašas svarīgākās lietas.

Skorpions

Dzīves enerģija Skorpionam būs augstā pacēlumā gandrīz visus 12 mēnešus. Šis būs nelabvēlīgs laiks slinkumam un dīkdienībai: laiks kalt dzelzi, kamēr tas vēl karsts. Gan mīlestībā, gan darbā Skorpionu sagaida veiksme.

Planētu stāvoklis labvēlīgi atsauksies uz finanšu stāvokli šīs zīmes pārstāvjiem. Brīvos naudas līdzekļus varēs brīvi tērēt dārgām lietām.

Mīlas jomā Skorpionu sagaida globālas pozitīvas pārmaiņas. Tas attiecas, gan uz vientuļiem cilvēkiem, gan tiem, kas jau ir attiecībās. Viņiem ir ļoti vienkārši izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem. Skorpioni piesaista citus cilvēkus gluži kā magnēts.

2019. gadā ir laiks atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, kas blokā enerģētiku. Tas attiecas uz visu, kas kavē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru