Zvaigznes decembrī. Kurām zodiaka zīmēm gaidāma veiksme un laime 2018. gada decembrī

Pēdējais aizejošā gada mēnesis nereti liek par sevi manīt ar iekrājušajiem darbiem, parādās senas problēmas, it kā svētki tuvojas, bet noskaņojums arvien sarūk. Mēnesis būs neviennozīmīgs un emocionāls. Visums mums sūtīs pārbaudījumus, bet arī apbalvos par pacietību.

Īpaši saspringta būs pirmā mēneša nedēļa. Tad var šķist, ka viss ir pret mums. Bet nevajag mētāties no vienas lietas otrā, mēģinot visu pagūt. Labāk nogaidīt, un drīz vien pasaule šķitīs daudz priecīgākās krāsās.

Nevajag krist izmisumā, pat tad, ja izejas vienkārši nav – tas ir pārbaudījums gada nogalē. Nedaudz pacietības, un viss nostāsies savās vietās. Bet dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem fortūna būs daudz labvēlīgāka. Viņiem būs mazāk pārbaudījumu.

Auns

Jau sen liktenis nav smaidījis šīs zīmes pārstāvjiem. Maz ir bijis patiesu un laimīgu brīžu, kad dvēsele dzied un gribas svētkus. Bet decembrī tu to visu iegūsi. Beidzot parādīsies iespēja izpaust sakrājušos enerģiju.

Gada beigas tev nozīmē sākumu. Kaut kas jauns un laimi nesošs ir jau aiz stūra. Intuīcija tev pateiks priekšā, pie kurām durvīm pieklauvēt, lai atrastu savu laimi. Decembrī nebūs nejaušību, viss notiks ar noteiktu mērķi, un tas viss būs tavā labā.

Arī mīlestībā Aunam gaidāms enerģētisks pacēlums, kad gribas dāvināt, mīlēt un par visu aizmirst, vienkārši izbaudot jūtas. Bet, ja tava sirds vēl ir brīva, tad ir īstais laiks pameklēt aizraušanos un neaizmirstamas sajūtas.

Dvīņi

Kā izturīgs cīnītājs kaujās, tu noteikti zini, kā noturēt virzienu. Tevi vairs nevar apmānīt vai ar kaut ko pārsteigt, tu esi gana cietis. Un, lai gan tagad tavā dvēselē ir neliela trauksme un nemiers, tas ir tikai neliels pārtraukums pirms pārmaiņām.

Mēneša vidū liktenis tevi apbalvos, ļaujot paņemt ilgi gaidīto dāvanu. Ziemas sākšanās dod spēku un paver milzīgas perspektīvas, un vairs nekas nestāsies tev ceļā uz neapšaubāmu uzvaru.

Mīlestībā Dvīņi izjutīs stingru pamatu sev zem kājām. Iegūs pārliecību partnerī, sajutīs dvēseļu savienošanos un neticamu uzticību. Tu sapratīsi, ka līdzās tev ir pat dārgākais cilvēks uz pasaules.

Vientuļām sirdīm sagaidāma paaugstināta interese pie pretējā dzimuma pārstāvjiem. Bet, ko izvēlēties, un ar ko kopā pavadīt kaislīgas naktis, pateiks priekšā tava iekšējā balss. Tikai atceries, ka ne visas zvaigznītes, kas spilgti spīd, ir saistošas arī no iekšienes.

Turpinājumu lasiet nākošaja lapā

Pievienot komentāru