5 kaislīgi satuvināšanās veidi, kurus jāizmēģina ikvienam pārim attiecībās, lai tās būtu ilgstošas

Sekss ar ēdienu

Freids, kurš gana daudz rakstīja un pētīja dzimumattiecības, mīlēja apgalvot, ka cilvēkam ir divas svarīgas prasības- sekss un ēdiens. Bet ja tos apvieno? Sanāk garšīgi un kaislīgi. Šim ēdienam jābūt vienkāršam un tam nevajadzētu pārāk nosmērēt otru pusīti. Intīmas attiecības, ēdot burgeru vai picu, visticamāk, nesniegs nekādu lielo baudu. Paņem sev līdzi gultā augļus un putukrējumu. Ēd tos tieši no partnera ķermeņa, pabaro viņu vai uzliec ēdienu uz sava ķermeņa.

Online sekss

Ko darīt, ja partneris aizbraucis garā komandējumā? Jāatrod skaista apakšveļa, jāieslēdz Skype un jāpazvana otrajai pusītei. Online sekss palīdzēs noņemt spriedzi, kā arī uzlādes turpinājumam, kas būs gaidāms pēc partnera atgriešanās.

Lasi vēl: Galvenie paņēmieni bērna nolaupīšanai: ko darīt, lai pasargātu bērnu

Seksa nedēļas nogale

Aizsūtiet bērnus pie vecmāmiņas, bet paši neizejiet no mājas visas brīvdienas. Tikai nekādas mājas tīrīšanas vai ēst gatavošanas. Sarīkojiet sev seksa maratonu: glāstiet viens otru visu nakti, turpiniet no rīta, aizmiedziet uz dažām stundām un šādi pavadiet visu nedēļas nogali. Pirms brīvdienām iegādājieties ēdienu, lai noteikti nekur nebūtu jādodas.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

Avots:

kolobok

COMMENTS

Pievienot komentāru