5 zīmes uz plaukstām, kas liecina – iepriekšējā dzīvē tu biji spēcīga ragana. Pārbaudi savas plaukstas!

Hiromantija ir neticami vērtīgs informācijas avots par mūsu iepriekšējo, pašreizējo, tagadnes un nākotnes dzīvi. Turklāt hiromantiju var izmantot, lai apgūtu prasmes vai talantus, kas dotas cilvēkam no dzimšanas.

Ar hiromantijas palīdzību vari precīzi uzzināt, vai tev piemīt nav burvju spējas vai ne. Par populārākajām tiek uzskatītas piecas zīmes uz plaukstām. Tieši tās droši pateiks, ka esi dzimusi kā varena ragana.

Daudzos gadījumos šīs zīmes, šķiet, liek atcerēties iepriekšējās dzīves un tavu likteni.

Slepenais krusts

Iespējams, viena no spēcīgākajām zīmēm ir slepenais krusts. Tas atrodas starp sirds un galvas līniju. Tiek uzskatīts, ka sievietes, kurām šī zīme redzama plaukstā, ir neticami spēcīgas raganas, kurām spēks un intuīcija tiek dota jau kopš dzimšanas. Katra pirksta pamatnē var būt krusti. Ja atrodi krustu zem viena vai otra pirksta, paskaties, kurai planētai pieder pirksts un ko tas nozīmē.

Ekstrasena krusts

Rādītājpirksts, kas saistīts ar Jupiteru. Tu esi laimīgs cilvēks, kam lemts kļūt par garīgās prakses skolotāju. Vidējais pirksts. Saturns. Burvju spēks tev tiek piešķirts jau kopš dzimšanas, bet tev tas būs jāizpēta pēc savas pieredzes. Zeltnesis. Saule. Tavos spēkos ir materializēt domas. Mazais pirkstiņš. Merkurs. Tu esi spēcīga ragana, kurai piemīt pravietiskas spējas

Ekstrasena trijstūris

Piramīdas formas zīme uz zeltneša ir ekstrasensa pazīme, kas apzināti bloķē tavas maģiskās spējas. Kāpēc? Iespējams, dēļ kļūdām iepriekšējās dzīvēs. Tu atstrādā sliktu karmu šajā dzīvē. Pastāv iespēja atgriezties pie pirmsākumiem un atsvabināt savu maģisko būtību – pietiek ar to, lai paustu mīlestību un pieņemtu citus cilvēkus kādi viņi ir, tostarp sevi.

Lasi vēl: Kā efektīvi apkarot nezāles starp āra plāksnēm un dobēm. Pieredzējuša agronoma padomi mazdārziņu īpašniekiem

Dziednieka zīme

Vai varbūt tev dotas dziedināšanas spējas no dzimšanas vai no iepriekšējām dzīvēm? Par to skaidri norāda četras vai vairāk paralēlas līnijas mazā pirkstiņa apakšā. Protams, šo līniju var būt vēl vairāk, un tev noteikti nav jānodarbojas ar reiki tehniku vai ar dziedināšanu ar roku palīdzību. Tu vari dziedināt ar savu piemēru un vārdiem. Ārsti, psihologi, kouči – lielākā daļa šo cilvēku var lepoties ar šīm līnijām zem mazā pirksta.

Astrālo ceļojumu līnija

Mēnesnīcas laikā var redzēt vēl vienas, šoreiz horizontālas līnijas, kā tas ir augšējā fotoattēlā. Šīs pazīmes norāda, ka tu esi cilvēks, kurš var ceļot gan fiziskajā, gan astrālajā pasaulē. Cita lieta – vai tu izmanto šo lielisko iespēju. Ceļošana uz astrālajām pasaulēm ir ļoti smalks darbs, kura apgūšanai nepieciešami pat gadi. Tomēr līdzko sāksi šo ceļojumu, tu iedzīvosies citā, maģiskā un burvestību pilna pasaule.

COMMENTS

Pievienot komentāru