Šīs būs jūnija grūtākās un smagākās dienas: neko svarīgu neieplānojiet un pavadiet šīs dienas klusībā

Jūnijs nebūs vienkāršs. Būs gaidāmas, gan grūtības, gan pozitīvas dienas. Mēs pastāstīsim par smagākajām jūnija dienām, kad labāk palikt mājās un laiku veltīt sev. 

Merkurs šogad būs divreiz retrogrādāks – no 29. maija līdz 22. jūnijam un no 27. septembra līdz 23. oktobrim. Šajā laikā cilvēki būs ļoti aizkaitināmi, konflikti var rasties pat no nulles. Tādēļ jums jāsamazina saziņa līdz minimumam, lai neradītu sev problēmas.

Mēģiniet panākt kompromisus: tagad nav labākais laiks, lai pierādītu savu viedokli. Šis periods ir ārkārtīgi nelabvēlīgs jaunu projektu uzsākšanai. Mēs pastāstīsim, kuras jūnija dienas labāk jāpavada mājās un šajās dienās nav vēlami lieli naudas darījumi.

Lasi vēl: 5 zīmes uz plaukstām, kas liecina – iepriekšējā dzīvē tu biji spēcīga ragana. Pārbaudi savas plaukstas!

10.jūnijs

Gaidāms Saules aptumsums. Pirmais ienaidnieks cilvēkam šajā dienā ir viņa paša bailes. Turiet emocijas kontrolē un nekādā gadījumā neuzsāciet konfliktus. Nepareizas rīcības sekas atkārtosies nākamo piecu gadu laikā.

19.jūnijs

Daļējs Mēness aptumsums negatīvi ietekmēs personiskās attiecības. Šajā dienā gaidāmi spēcīgi konflikti. Parādītā agresija sagraus jūsu attiecības ar partneri. Izlīgums nebūs iespējams. Pirms ķeraties pie asiem vārdiem, padomājiet.

22.jūnijs

Visbīstamākā diena jūnijā. Gaidāms Saules aptumsums, kurš cilvēkus ietekmēs negatīvi. Šī perioda problēmu atskaņas varēs dzirdēt vēl četrus turpmākos gadus. Šajā dienā labāk vispār ar nevienu nesazināties, ņemt brīvu dienu un pavadīt laiku ar grāmatu rokās uz dīvānā.

COMMENTS

Pievienot komentāru