61 gadus veca omīte skaistumkonkursā pārspēja visas jaunās meitenes un uzvarēja. Tu paskaties kā viņa izskatās!

24. decembris, Minska / Kor. BELTA /. ASV Kentuki štata iedzīvotāja Karena Rasela nolēma mazmeitai ar personīgu piemēru parādīt, ka dzīvē nekas nav neiespējams, ziņo Dailymirror

61 gadus vecā sieviete piedalījās vietējā skaistuma konkursā. Protams, mazmeita skeptiski vērtēja vecmāmiņas ideju. Kāds bija pārsteigums 16 gadus vecajai Šailenei, kad Karena apsteidza sāncenses, kuras bija uz pusi jaunākas, un kļuva par skaistumkonkursa uzvarētāju.

Protams, piemērs izrādījās pozitīvs, un jāatgādina, ka šis vēl nav viss – šis ir piektais vecmāmiņas tituls šādā konkursā. Karena teica, ka jaunām meitenēm nevajadzētu uztraukties un jāsaprot, ka vecums ir tikai skaitļi.

Šī omīte citreiz uz skatuves velk pat kurpes ar 14cm papēdi. Nav slikti 61 gadus vecai sievietei, vai ne? Karena pieaudzē skropstiņas un pirms konkursiem pati klāj sev uz sejas kosmētiku.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina pavēsta, kurā gadā dzimušie cilvēki 2021.gadā var kļūt bagāti

Viņa saka, ka nebaidās kāpt uz skatuves savā vecumā, taču pat grūtākais esot atrast atbilstošu kleitu viņas vecumam. “Mana mazmeita Šailena (16) mīl iepirkties kopā ar mani, jo es viņai vienmēr izvēlos satriecošus tērpus.”

Avots: belta

COMMENTS

Pievienot komentāru