7 lietas, ko vīrieši necieš attiecībās un šī ir tīrākā patiesība!

Katram no mums ir savi standarti un principi, tai skaitā arī dzīvesbiedra izvēlē. Un ja tu vēlies noturēt savu vīrieti, vajag izvairīties no sekojošiem faktoriem, kas var kļūt izšķiroši viņa aiziešanai.

  1. Tu esi slinka tev nav ambīciju.

Tev nevajadzētu kļūt par kārtējo problēmu un nastu vīrieša dzīvē. Mūsdienīgiem vīriešiem patīk sievietes, ka saprot, ka savu mērķu sasniegšanai ir jāpieliek pūles. Viņi necieš slinkus meitiešus, kas vīrieti izmanto kā naudas maku.

  1. Tu nespēj būt viena.

Tev jāmācās būt neatkarīgai. Vīrietim jābūt savai privātai dzīvei arī tad, kad viņš ir attiecībās. Tāpat kā tev. Tev ir jāpierada sevi arī ārpus attiecībām. Tu nevari vienkārši būt kāda vīrieša meitene.

  1. Tu necenties izskatīties pievilcīgi.

Tev vienmēr jācenšas labi izskatīties. Kad tu pārstāsi rūpēties par savu ārieni, tavs vīrietis sāks domāt, ka tu vairs neuzskati viņu par savu pūļu vērtu. Tas nenozīmē, ka vienmēr jāpucējas un jākrāsojas. Tas nozīmē, ka jāseko līdzi savai ādai, figūrai, higiēnai un veidolam.

  1. Tev nav humora izjūtas.

Tas vienmēr ir svarīgi ilgstošām attiecībām. Jums jāprot kopīgi atbrīvoties un pajokoties. Jūs nevarat vienmēr saglabāt nopietnību Humora izjūta var kļūt par glābiņu daudzās sarežģītās situācijās.

  1. Tu uzvedies kā izlutināts skuķis.

Tu uzskati, ka viņam vienmēr būtu tev jāizdabā. Ka visa pasaule griežas tikai ap tevi. Taču vīriešiem riebjas, ka sievietes sagaida nemitīgu aptekalēšanu.

Lasi vēl: Ārsti publicējuši sarakstu ar zālēm, kas neko neārstē

  1. Tu neizrādi viņam pienācīgu cieņu

Tas ir attiecību pamats. Tu nevari sagaidīt, ka vīrietis būs kopā ar tevi, ja tu neizrādi viņam savu cieņu. Viņš ir pelnījis tādu pašu attieksmi, kādu tu sagaidi pret sevi.

  1. Tu neesi konsekventa

Vīrieši vienmēr vēlas būt konsekventi, it īpaši veidojot nopietnas attiecības. Ja tu vienu brīdi esi auksta, bet citu brīdi kaislīga, šodien tevi pārpilda jūtas, bet rīt būsi vienaldzīga, tev neizdosies pārliecināt viņu, ka esi nopietna sieviete. Viņšnoteikti vēlas stabilitātes un pārliecības jūsu attiecībās.

Avots:

soulpost

Pievienot komentāru